Braun Series X: trim, style en scheer

Braun Series X: trim, style en scheer

Scheren, trimmen en randen bijwerken met één enkel apparaat? Dat kan met de Braun Series X XT5100, een alles-in-één elektrisch scheerapparaat en baardtrimmer voor mannen. Gemakkelijk, snel en comfortabel bij elke beweging, zelfs op lastige plekken. Wij brengen voor jou alle troeven in kaart.

Alles-in-ťťn apparaat

Alles-in-ťťn apparaat

Scheer, trim en style met slechts één hulpmiddel dankzij deze Braun XT5100 baard- en lichaamstrimmer.. Eenvoudig, snel en comfortabel bij elke beweging, met dit scheermes kun je in beide richtingen scheren.

De Series X XT5100 wordt geleverd met een opzetkam voor het lichaam en met 4 opzetkammen voor het gezicht (1, 2, 3 en 5 mm). Het gebruik en de lengte zijn duidelijk aangegeven op elke opzetkam voor een eenvoudig en intuïtief gebruik in alle veiligheid.

4D-Blade technologie

4D-Blade technologie

Het 4D-scheermes zorgt voor een makkelijke en comfortabele scheerbeurt die zacht is voor je huid. Één mes met 4 scheerelementen, bestaande uit 2 zijtrimmers en 2 centrale scheerzones, maakt 450 bewegingen per seconde. De Braun XT5100 scheert glad genoeg voor een geweldig resultaat, maar blijft zacht voor de huid.

Dit 4D roestvrijstalen mes is gebouwd om lang mee te gaan en blijft tot 6 maanden scherp (gebaseerd op twee gezichtsscheerbeurten per week).

Comfortabel en nauwkeurig

Comfortabel en nauwkeurig

Je liesstreek, borst of oksels scheren? Bevestig de SkinGuard-kam om je huid te beschermen, zelfs op gevoelige plekken. Het resultaat? Een zachte scheerervaring en je huid voelt gladder aan!

De Braun XT5100 is ontworpen voor precisie en controle: trim zowel omhoog als omlaag met de bidirectionele kam.

Extra troeven van de Braun XT5100

Extra troeven van de Braun XT5100

  • Gebruik je Braun XT5100 met schuim of gel, bij de wastafel of onder de douche.

  • Gebruik hem draadloos, want hij is oplaadbaar en biedt een batterijduur van 45 minuten.

  • Dit toestel heeft een batterij-indicator en in één oogopslag zie je het batterijniveau.

  • Voor een onberispelijke hygiëne is het scheermes volledig wasbaar onder water.

De Braun Series XT5100 voor jou getest

Glenn, de echtgenoot van onze blogster Shana heeft deze Braun XT5100 een week getest. Benieuwd hoe deze multigroom bij hem scoort qua gebruiksgemak en resultaten?

Ik ben benieuwd

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters