Blijf je baard de baas met deze Braun-toestellen

Wil jij je baard in model houden of net experimenteren met verschillende lengtes? En wat met je hoofd- en lichaamshaar? Braun ontwikkelde een hele reeks baardtrimmers, multigroomers en scheerapparaten. Ontdek welk toestel een perfecte match is voor jouw scheer- en trimgewoontes.

Baardtrimmers: tot op een halve millimeter nauwkeurig

De baardtrimmers van Braun hebben 2 kammen waardoor je in het totaal kiest uit 39 lengte-instellingen om je baard te trimmen op een lengte tussen 0,5 en 20 millimeter. Mag je baard er eens helemaal af? Dan gebruik je het meegeleverde Gillette Fusion 5 ProGlide-scheermes met Flexball-technologie.

Welke van de 3 baardtrimmers hieronder spreekt jou het meest aan?

  • Braun BT3042: dit is de basisset met baardtrimmer, 2 scheerkoppen, een reinigingsborsteltje en een Gillette-scheermesje.
  • Braun BT5042: in vergelijking met de BT3042 kun je dit toestel ook met netstroom gebruiken en gaat de batterij 100 minuten mee in plaats van 60.
  • Braun BT7040: deze trimmer heeft 2 extra opzetstukken (detailtrimmer en minischeerapparaat), een oplaadstandaard en een opbergtas.

Multigroomers: baard, hoofd en lichaam

Met een multigroomingkit haal je één set in huis om je hoofdhaar te scheren, je baard te trimmen en je lichaamshaar te verzorgen. In vergelijking met de zuivere baardtrimmers krijg je hier bijkomende opzetstukken. Het Gillette Fusion 5 ProGlide-scheermesje is opnieuw inbegrepen. Ofwel scheer je dus alles weg, ofwel kies je een haarlengte tussen 0,5 en 21 millimeter.

Het verschil tussen de multigroomingkits zit vooral in de opzetstukken:

  • Braun MGK 3045: deze set voert 7 stylingjobs uit. Stoppels, korte, middellange of lange baard, trimmen, contouren en glad scheren.
  • Braun MGK 5080: dit is een 9-in-1 met een lichaamsscheerkop en een neus- en oortrimmer. Bovendien mag je dit toestel onder de douche gebruiken.
  • Braun MGK 7020: dit toestel is ook waterproof en heeft nog een opzetstuk extra, een minischeerapparaat. Dat maakt van deze styling kit een 10-in-1.

Totaalpakket voor scheren, trimmen en stylen

Wissel je geregeld af tussen een stoere baard en een gladgeschoren look? En mag dat scheren een beetje vooruit gaan, soms voor de spiegel en soms in de douche? Haal dan de Braun Series 3 3010 BT in huis. Dit scheersysteem is in de eerste plaats een Wet&Dry-scheerapparaat dat je met of zonder scheergel gebruikt.

De set bestaat uit het scheerapparaat zelf, met een verwisselbaar scheerhoofd, een verwisselbare precisietrimmer en 5 trimkammen. Zo trim en style je je baard met een lengte tussen 1 en 7 millimeter.

Op zoek naar een baardtrimmer, multigroomer of scheerapparaat om je baard de baas te blijven? Ontdek de stylingtoestellen van Braun in de winkel of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters