Calor Express Anti-Calc: antikalk-strijkijzer met stoomgenerator

Met de Calor Express Anti-Calc SV8053C0 zeg je ‘ja’ tegen stoom en ‘nee’ tegen kalk. Zo eenvoudig is het: dit toestel is een antikalk-strijkijzer met een krachtige stoomgenerator en een gladde strijkzool. Bekijk hieronder de 4 handigste kenmerken van dit gebruiksvriendelijke toestel.

1. Antikalktechnologie en verwijderbaar kalkreservoir

Dankzij de antikalktechnologie van Calor belanden er geen kalkdeeltjes op je kleding terwijl je stoomt of strijkt. En het duurt amper 2 minuten om de Calor Express Anti-Calc te onderhouden en ontkalken. Daarvoor maak je gebruik van een meegeleverd accessoire en van het verwijderbare kalkreservoir. Doe je dit regelmatig? Dan blijft het toestel optimaal presteren en gaat het langer mee.

2. Snelle en krachtige stoomgenerator

Je stoomt constant aan 120 g/minuut onder een druk van 6,6 bar, voor snelle en efficiënte resultaten. Wil je even alles uit de kast halen om hardnekkige kreuken weg te werken? Ga dan voor een stoomboost van maar liefst 440 g/minuut. Of wil je gewoon een snelle opfrisbeurt voor je outfit? Dan is even ‘verticaal stomen’ de oplossing: die functie heeft een opwarmtijd van amper 30 seconden.

3. Durilium AirGlide-strijkzool

De Durilium AirGlide-strijkzool glijdt vlot over alle stoffen. Bovendien zorgt hij voor een optimale stoomverdeling en hoef je dankzij zijn zelfreinigende coating minder tijd te besteden aan het onderhoud van deze stoomgenerator. Daarbovenop past het ‘no setting’-systeem de stoom en de temperatuur automatisch aan, zodat je kleding niet meer kan verbranden.

4. Waterreservoir van 1,8 liter

Vul je het reservoir van 1,8 liter helemaal? Dan hoef je maar tot 30 te tellen en de Calor Express Anti-Calc is warm en gebruiksklaar. Dankzij dat grote waterreservoir strijk je tot 2 uur lang aan één stuk. Handig als er meerdere wasmanden strijk klaarliggen. En dubbel handig: je strijkt ook sneller, want het ‘no setting’-systeem past de instellingen van je antikalk-strijkijzer automatisch aan je kleding aan.

Ben je op zoek naar een krachtige stoomgenerator die kalk geen kans geeft? Bekijk dan zeker de Calor Express Anti-Calc SV8053C0 in de winkel of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters