Haier Cube HTF610: flexibele koelkast in maatje XXL

De Haier cube HTF-610DM7 wordt de eyecatcher van je keuken. Deze 4-deurskoelkast heeft met haar geraffineerde design en aanpasbare XXL-capaciteit alles om je te verrassen. Het toestel is performant en aanpasbaar. De flexibele zone verander je immers in een handomdraai van koelkast in diepvriezer!

Switch van koelkast naar diepvriezer

Met de Haier Cube HTF-610DM7 heb jij de keuze! Gebruik de Switch Zone als koelkast of diepvriezer, naargelang je behoeften.


Dit grote compartiment van meer dan 90 liter beschikt over een indrukwekkend temperatuurbereik van -18° tot +5°: gebruik het zoals jij wil!

En je kan makkelijk switchen via het externe touchscreen.

Meer bewaren en toch besparen


Maak jezelf het leven makkelijk en doe minder vaak boodschappen. De Haier Cube 4-deurskoelkast bewaart perfect grote hoeveelheden voedingsmiddelen dankzij haar XXL-opslagcapaciteit. Met een diepvriezer met een volume van 180 liter en een koelkast met een volume van 430 liter vindt alles beslist een plekje.


Bang om het overzicht te verliezen? Geen paniek, deze koelkast is met haar 4 legplanken, 6 compartimenten en grote deuren de ergonomie zelve. Je vindt snel wat je zoekt en je kan overal vlotjes bij.

En ook al biedt deze koelkast zeer ruime compartimenten, toch verbruikt ze weinig energie! Ze is uitgerust met de ledverlichting Tower Led en met een Holiday-modus, zodat je energie bespaart zonder in te boeten aan prestaties.

Bewaar beter en gezonder

Omdat je gezondheid een topprioriteit is, biedt deze Haier 4-deurskoelkast je heel wat onmisbare functies voor de optimale bewaring van voedingsmiddelen. De 2 technologieën Super Freezing en Super Cooling koelen je voedsel snel af of vriezen het snel in voor een goede bewaring.

Dankzij de Humidity-technologie met haar 2 vershoudlades blijft het vochtpercentage altijd hoger dan 90%. Zo verliezen fruit en groenten hun voedingswaarden niet. Voor vlees en melkproducten garandeert de Dry Zone dan weer een vochtigheidspercentage onder de 45%.Bovendien maak je komaf met bacteriën dankzij de antibacteriële technologie ABT: een uv-licht dat 99,8% van de bacteriën verwijdert, voor een koelkast die altijd hygiënisch is en voedingsmiddelen die niet besmet kunnen raken.

Een 4-deurskoelkast met een geraffineerd design

Laat je verleiden door een koelkast die even mooi als modern is. Haar unieke, geraffineerde design past perfect in elke keuken. Met haar aanzienlijke afmetingen (90,8 cm breed op 73,8 cm diep) en vier deuren, heeft deze koelkast een bijzondere en elegante stijl die je interieur een zeker cachet geeft.

De Haier Cube is hoofdzakelijk samengesteld uit roestvrij staal en bestand tegen lastige vingerafdrukken en sporen. De Inox Look-tinten zorgen voor een ruw uitzicht dat past in de meest strakke interieurs.

En met haar duurzame bekleding past deze koelkast perfect in het gezinsleven en blijft ze er lang als nieuw uitzien.

Wil je meer ontdekken over deze flexibele Haier-koelkast met een capaciteit van 610 liter?

Kom zeker langs in één van onze winkels.

  • Ecocheques aanvaard
  • Kleur deuren: Inox look
  • Kleur zijkanten: Inox look
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters