De Electrolux EOF6P40VX-inbouwoven, van voorgerecht tot dessert

Ben jij niet weg te slaan uit de keuken? Top! Maak van elke maaltijd een succes met de Electrolux EOF6P40VX-inbouwoven en tover een glimlach op ieders gezicht. Dankzij zijn innovatieve functies bereid je een onvergetelijk menu, van voorgerecht tot dessert, voor héél je gezin. Lees alles over deze inbouwoven!

Altijd even smakelijke gerechten

Dankzij deze SurroundCook®-inbouwoven van Electrolux worden al je schotels gelijkmatig gegaard, van knapperig geroosterde kip tot fijne meringues. De ventilator laat lucht en warmte door de hele oven circuleren. Resultaat: een consistente binnentemperatuur. Je hoeft je bakplaten ook niet langer te verplaatsen en je moet je gerechten ook niet draaien tijdens het bakproces. Zalig!

Homogene bereiding op 3 niveaus

Dankzij het extra ringvormige verwarmingselement geniet je van een gelijkmatige bereiding, op meerdere niveaus. Dat is ideaal om de smeuïgste koekjes en rijkelijkste taarten te maken. Bovendien wordt deze oven sneller opgewarmd en bespaar je zo tijd en energie.

Reiniging via pyrolyse

Met het slimme pyrolyse reinigingssysteem is het niet moeilijk om je oven als nieuw te houden. Hoe werkt het? Dit zelfreinigende systeem warmt de oven op naar een temperatuur die aangekoekte vetten en andere resten omzet in fijne as. Daarna hoef je alleen maar de bodem met een vochtige doek te schoon te vegen. Gedaan met al dat schrobben!

Temperatuuraanbeveling dankzij leddisplay

Het ledscherm suggereert de juiste temperatuur gebaseerd op de bereidingsfunctie die je gekozen hebt. Je hoeft niet meer te gissen naar de meest geschikte temperatuur voor je gerecht. Je kan ook de temperatuur nog steeds handmatig aanpassen en ook de start- en stoptijden instellen.

XL-bakplaat om meer te bakken

Wil je nog meer lekkernijen in een keer bakken? Dat is kinderspel met deze XL-bakplaat. Je kan gaan voor perfect luchtige cupcakes, zoetigheden bij de koffie of een heerlijk gehaktbrood voor het hele gezin. Kortom, meer ruimte betekent dus ook meer lekkere gerechten.

Ben je op zoek naar de ideale oven? Bekijk dan zeker deze efficiënte Electrolux EOF6P40VX-inbouwoven in één van onze Vanden Borre-winkels.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters