Permanente epilatie thuis? Ontdek het pulserend licht van de Braun Silk-expert

Ben je die eeuwige scheerbeurten beu? Ontdek permanente epilatie thuis, met de efficiëntie van pulserend licht met Braun Silk-expert.

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste of dermatoloog hoeft voortaan niet meer. Ontdek het comfort van permanente epilatie thuis met de epilators Silk-expert voor lichaam en gezicht. Alle toestellen met pulserend licht van Braun zijn klinisch getest voor een veilig gebruik. Met de app voor je smartphone kan je je behandelingen opvolgen en plannen voor een maximale doeltreffendheid.


Silk-expert 3 BD 3003 voor een makkelijke en veilige permanente epilatie


De Braun Silk-Expert 3 werkt met pulserend licht. Hij verwijdert permanent haartjes van gezicht en lichaam. Hij is niet enkel zeer efficiënt maar ook zonder risico. Uitgerust met de SensoAdapt-technologie bepaalt hij je huidteint. Vervolgens past hij de lichtintensiteit aan, voor een veilige, optimale doeltreffendheid. Het toestel is ook uitgerust met een milde modus met een lager energieniveau voor de gevoelige zones.

Het permanente epilatietoestel Silk-Expert 3 vermindert zichtbaar de haartjes na slechts 3 maanden gebruik. Hij wordt aangeboden met een Venus-scheermesje van Gilette. Dat is handig want het gepulseerd licht werkt het beste op een haartje dat terug groeit. Een scheerbeurt vooraf is dus aangewezen. En goed nieuws, want dat dit toestel is ook geschikt voor het verwijderen van blonde en rosse haartjes. De epilator Silk-Expert 3 garandeert 250.000 lichtflitsen, of het equivalent van 12 jaar behandeling voor heel het lichaam.


Silk-expert 5 IPL BD 5001: 300.000 gepulseerde lichtflitsen!


Met de Braun Silk-Expert 5 IPL BD5001 geniet je van een bijzonder snelle permanente ontharingsbehandeling. De grootste lichaamsdelen, zoals de onderbenen of armen, kunnen worden behandeld in slechts 7 minuten. Zijn technologie gebaseerd op intens gepulseerd licht flitst om de 1 à 2 seconden. In de glijmodus behandel je bliksemsnel alle zones.

Om je huid optimaal te respecteren, wordt dit toestel aangeboden met de SensoAdapt-sensor die de intensiteit voortdurend aanpast aan je teint. Bovendien produceert het toestel dankzij de contactsensor enkel een lichtflits wanneer het volledig in contact is met de huid. Ten slotte is hij ook uitgerust met 3 standen – normaal, mild en extra mild – voor een perfect comfort, ook voor beginners.


Silk-expert 5 IPL BD 5007: de premium epilator van Braun


De Silk-Expert 5 IPL BD 5007 is tegelijk zeer mild en zeer krachtig en combineert het beste wat permanente epilatie te bieden heeft. Hij is uitgerust met de slimme teintsensor SensoAdapt en een snelle IPL-behandeling. Ontworpen met de CyDen-technologie brengt hij gepulseerd licht tot bij jou thuis. Met zijn mooie design is dit trouwens ook een discreet toestel en dankzij het opbergetui neem je hem overal mee naartoe. Er is geen betere keuze om naar de hoogste versnelling te schakelen.

Alles over permanente epilatie

Permanente epilatie onderscheidt zich van definitieve epilatie omdat de haartjes terug groeien na de eerste sessies. Maar sessie na sessie zorgt het gepulseerd licht ervoor dat ze dunner en minder talrijk worden. Volgens hetzelfde principe als laser, maken de toestellen voor permanente epilatie gebruik van een lichtflits die de wortel van het haartje vernietigt.

Zeg ook permanent vaarwel tegen ontsierende haartjes! Ontdek alle epilators met gepulseerd licht van Braun in onze Vanden Borre-winkels of op www.vandenborre.be.

product

Braun Silk-expert

  • Snelle permanente ontharingsbehandeling
  • Met intense lichtflitsen
  • Voor je lichaam en gezicht
  • Klinisch getest
  • App voor op je smartphone
Koop nu

Nuttige links