Haier InstaSwitch: diepvriezer of koelkast? Aan jou de keuze!

Wat de Haier InstaSwitch H3F-320WS kastdiepvriezer zo bijzonder maakt? Zijn grote flexibiliteit! Switch tussen een diepvriezer en een koelkast, en omgekeerd. Wanneer je het wenst en naargelang je behoeften. We sommen hieronder alle troeven van deze innovatieve diepvriezer voor je op!

Switch van diepvriezer naar koelkast

Switch van diepvriezer naar koelkast

De InstaSwitch-kastdiepvriezer van Haier zorgt een optimaal comfort en een grote flexibiliteit. Organiseer je een etentje of wil je de ruimte van je koelkast uitbreiden voor de vakantie? Stel de temperatuur in tussen 0°C en 4°C en maak je van je diepvriezer een koelkast. Opnieuw je vriesvakken nodig? Verander de temperatuur naar -26°C. Lekker makkelijk en je voedingswaren blijven langer vers.

Handig touchscreen

Handig touchscreen

Gebruiksgemak verzekerd, want je past de temperatuur aan op het digitale touchscreen. Stel de temperatuur van de koelkast en de vriezer onafhankelijk van elkaar in door een eenvoudige aanraking. Je hoeft de deur niet te openen en weet op elk moment wat de binnentemperatuur is. 

Nog meer flexibiliteit

Nog meer flexibiliteit

Dankzij de omkeerbare deur kan je de Haier InstaSwitch-kastdiepvriezer op elke plek installeren, zodat je absolute vrijheid hebt ten aanzien van de indeling van je leefruimtes. Lukt het voor jouw ruimte niet om de deur naar rechts te laten opengaan, dan hoef je enkel de scharnieren aan te passen om de deur naar links te laten openen. Installeer je diepvriezer waar je maar wil in de keuken.

Slimme waarschuwingen

Slimme waarschuwingen

Je zorgen maken over eventuele stroompannes of een ander probleem? Dat hoeft niet met deze Haier InstaSwitch. Je voedingswaren blijven altijd vers dankzij de slimme waarschuwingsmelder. Merkt hij een probleem? Dan waarschuwt hij je via een alarmgeluid.  Bijvoorbeeld, wanneer de binnentemperatuur van je vriezer veel stijgt. Zo kan jij snel weten wat er gaande is en voorkom je dat je voedingsmiddelen bederven.

Ook vanop afstand behoud je de controle over je diepvriezer. Installeer de Haier-app op je smartphone en ontvang waarschuwingen bij abnormale temperatuurstijgingen.

Wil je de Haier InstaSwitch-kastdiepvriezer van dichtbij bewonderen? Breng een beozekje aan je favoriete Vanden Borre-winkel!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters