HP 15S-FQ2056NB-laptop: wees productief, waar je ook bent

De HP 15S-FQ2056NB-laptop is met zijn betrouwbare prestaties en groot scherm ideaal om je productiviteit te maximaliseren en je te vermaken, waar je ook gaat. Hij is de perfecte combinatie om films te kijken, op het internet te surfen en van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat taken te volbrengen.

Optimale display

Het visuele comfort van deze HP-laptop heb je te danken aan het prachtige full hd-beeldscherm van 15,6 inch. Met de flinterdunne randen van slechts 6,5 mm geeft de laptop je voortdurend een meeslepende kijkervaring, of je nu aan het werken bent of aan het gamen.

De antireflecterende coating op het scherm verbetert het visuele comfort nog meer, omdat je je laptop ook buiten kan gebruiken zonder de storende schittering van het zon- of daglicht.

Tot slot kan je deze laptop dankzij het dunne en lichte ontwerp van het scherm gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Betrouwbare prestaties

Betrouwbare prestaties

Heb je een drukke dag voor de boeg? Presentaties, e-mailuitwisselingen, tekstverwerking, ... Met de 11e generatie Intel® Core™ i5-processor is deze HP-laptop krachtig genoeg om al je taken tegelijkertijd en vlot uit te voeren.

Een krachtige laptop is goed. Maar een krachtige laptop met voldoende opslagruimte is nog beter! Dit HP-model wordt geleverd met een grote opslagcapaciteit van 512 GB, zodat je gemakkelijk een back-up kan maken van al je bestanden, zelfs van de allerzwaarste.

Lange batterijduur en snel opladen

Lange batterijduur en snel opladen

Gebruik je je laptop de hele dag? Met een maximale batterijlevensduur van 9 u kan je gemakkelijk werken, video's bekijken en de hele dag verbonden blijven. En als de batterij toch leeg is, dan is er de snellaadfunctie: in 45 minuten is je laptop weer voor de helft opgeladen. Hoe handig!

Betere productiviteit

Met de HP 15S-FQ2056NB krijg je een volledig toetsenbord met een ingebouwde numeriek klavier. En met een aanslagdiepte van slechts 1,5 mm kan je comfortabel typen en je productiviteit verhogen.

De touchpad is multi-touch. Dat betekent dat je 4 vingers tegelijk kan gebruiken. Het gevolg? Je kan scrollen, zoomen en navigeren met één enkele aanraking om tijd te besparen.

Hebt je een productieve en gebruiksvriendelijke laptop nodig? Kijk dan zeker eens naar de HP 15S-FQ2056NB in een van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters