Hogere intelligentie?

Met hogere intelligentie bedoelt Huawei vooral dat het nog meer artificiële intelligentie inbouwde in apps die jij en ik dagelijks gebruiken. De AI moet jouw creativiteit en productiviteit stimuleren, zonder dat je daarbij stilstaat.

Techneuten weten natuurlijk wél graag hoe dat mogelijk is. De drijvende kracht is de Kirin 980, de eerste AI-chipset van amper 7 nm met een dubbele Neural Processing Unit. Die dual-NPU versnelt heel wat AI-processen.

Driedubbele camera met ultragroothoeklens

Een groot aantal van de AI-functies vind je in de camera’s van de Huawei Mate 20 Pro. Je maakt gebruik van artificiële intelligentie om foto’s te nemen (AI Composition, AI 4D Predictive Focus en AI HDR), om filmpjes te maken (AI Spotlight Reel) en om video’s te bekijken (AI-bioscoopmodus).

Ook qua hardware zit de camera van dit toestel helemaal vooraan in de klas. De nieuwe Leica Triple Camera bevat bijvoorbeeld een ultragroothoeklens met een brandpuntsafstand die overeenkomt met een 16 mm fullframe-lens. In mensentaal: daarmee krijg die typische, artistieke vervorming van groothoeklenzen.

Daarnaast werd het camerasysteem ontwikkeld voor macrofotografie. Je mag je lens tot op 2,5 cm van je onderwerp brengen en je zult nog steeds een haarscherpe close-upfoto maken. De optelsom van al deze functies maakt van dit toestel een uitstekende keuze voor mobiele fotografen.

Enorme batterij? Bingo!

Intensieve smartphonegebruikers hebben vaak dezelfde verzuchting over hun toestel: de batterij loopt te snel leeg. Daarop formuleerde Huawei een krachtig, drievoudig antwoord:

  1. Batterij van 4200 mAh: dankzij de enorme batterij komen zelfs power users 2 dagen toe.
  2. Razendsnel laden: via de SuperCharge-functie van de oplader breng je je batterijpeil in 10 minuten weer op 25% en in 30 minuten op 80%.
  3. Energie delen: met Wireless Reverse Charging help je een vriend uit de nood die bijna zonder batterij valt. Hou je Mate 20 Pro gewoon tegen een ander Qi-compatibel toestel om energie door te geven.

Aerodynamische symmetrie

Het exclusieve design van de Mate 20 Pro weerspiegelt de brute paardenkracht die onder de motorkap zit. Het is een aerodynamisch toestel met 8 gebogen zijden en een gestructureerd oppervlak waardoor het goed in de hand ligt.

De cameralenzen en sensoren staan opgesteld in een vierkant en worden afgelijnd met metalen frames. Een opstelling die doet denken aan de koplampen van een sportwagen. Ready, set, go!


€ 759,00
  • Scherm: 6.39 inch, 3120 x 1440 pixels, AMOLED
  • Processor: Octa Core Kirin 980 2x 2.6 GHz + 2x 1.92 GHz + 4x 1.8 GHz GHz
  • Interne opslagcapaciteit: 128 GB

Op zoek naar een topsmartphone voor zeer intensief gebruik? Ontdek de Huawei Mate 20 Pro in de winkel of op vandenborre.be.

Ontdek al onze Huawei-smartphones