Huawei Mate Xs: de opvouwbare smartphone

Heb je het graag origineel? Dan zal de Mate Xs van Huawei je zeker bevallen. Deze smartphone zet niet alleen topprestaties neer, hij onderscheidt zich van de meeste modellen ook door een op zijn zachtst gezegd ongewoon kenmerk: hij is opvouwbaar!

Hij plooit zich voor jou in 2

De grootste innovatie van de Huawei Mate Xs is ongetwijfeld zijn opvouwbare 8 inch-scherm. Eenmaal uitgeklapt, geeft hij alles perfect weer. Scrollen hoeft niet meer: je krijgt alles te zien in één oogopslag. Wil je multitasken? Daarvoor is de Mate Xs speciaal gemaakt. Hij is bijvoorbeeld uitgerust met een slimme functie die het scherm in 2 deelt. Je kan notities nemen terwijl je je mails checkt, een foto opzoeken in je galerij terwijl je op de sociale media zit en nog veel meer. En opgevouwen past deze smartphone makkelijk in je zak. Handig!

Hij maakt adembenemende foto's

De Mate Xs van Huawei is natuurlijk veel meer dan een opvouwbaar scherm. Het is ook een uitzonderlijke camera van 40 MP. Hij is voorzien van het viervoudige Supersensing-systeem van Leica en absorbeert efficiënt het licht en de details om mensen en gebeurtenissen perfect te belichten, ook in het donker. En hij heeft zelfs een spiegelmodus met dubbel scherm. Het voordeel? De persoon voor de lens en de fotograaf achter de lens zien en delen al hun ideeën in realtime. Ten slotte is de Huawei Mate Xs uitgerust met een supergroothoekcamera van 16 MP waarmee je zowel breedbeelden kunt maken als bergketens en hoge gebouwen kunt fotograferen.

Hij biedt een uitstekende autonomie

Wat prestaties betreft, hoeft de Huawei Mate Xs voor geen enkele andere smartphone onder te doen, wel integendeel. De Kirin 990 5G-processor garandeert zelfs bij intensief gebruik topprestaties. Dankzij het innoverende koelsysteem kan je video's downloaden, streamen en zelfs de meest grafisch intense games spelen zonder dat je apparaat oververhit geraakt. De batterij wordt beschermd door een mechanisme dat het verbruik beter beheert. Je Huawei Mate Xs houdt een hele dag stand, zelfs als je hem intensief gebruikt. En eenmaal de batterij toch leeg is, hoef je niet te panikeren dankzij de SuperCharge-lader. In slechts 30 minuten is je smartphone voor 85 % opgeladen.

Maak kennis met de App Gallery

Al gehoord van de App Gallery? Deze nieuwe Huawei-app store is een open platform om apps te zoeken, verkennen en downloaden die je veiligheid en privacy centraal stellen. Miljoenen mensen gebruiken elke maand de Huawei-AppGallery om de beste apps te vinden en elke dag worden er meer en meer toegevoegd.

Ontdek ook de nieuwe Huawei P40

De gloednieuwe Huawei P40-reeks heeft werkelijk geen enkele moeite met het vastleggen van alles wat het daglicht onthult of wat de nacht verhult, in close-up of ingezoomd.
Ontdek ze nu.

OPGELET: deze smartphone beschikt niet over de Google-diensten, enkel over de HMS (Huawei Mobile Services). Dat betekent dat sommige apps zoals Gmail, Maps en Google Photo niet beschikbaar zijn. Dat geldt ook voor de apps die niet werden ontwikkeld voor de HMS maar enkel voor de GMS (Google Mobile Services).

5,0
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters