Kšrcher FC 7 Cordless: de revolutionaire 2-in-1 vloerreiniger

Zin om je vloeren makkelijk en efficiënt te reinigen? Dat kan met de Kšrcher FC 7 Cordless 2-in-1 vloerreiniger! Dit innoverende toestel verwijdert alle soorten droog en vochtig vuil in één enkele beweging. Ontdek snel al z’n troeven!

Een unieke technologie: 4 reinigingsrollen en 2 reservoirs

Gedaan met stofzuigen voor je de vloer kan schoonmaken! Dankzij zijn technologie met 4 reinigingsrollen die in tegengestelde richting draaien, verwijdert de Kärcher 2-in-1 vloerreiniger het vuil op alle typen vloeren. Hoe? De 4 rollen worden permanent bevochtigd met proper water en reinigingsmiddel. Zo verdwijnen de vuildeeltjes als sneeuw voor de zon.

Deze reiniger is uitgerust met een dubbel reservoir. Het resultaat? Het vuile water komt terecht in een aparte container. Wanneer het reservoir met proper water leeg is, verwittigt de Kärcher FC 7 Cordless je via een visueel en akoestisch signaal. En als het reservoir met vuil water vol is? Hetzelfde systeem!

EfficiŽnte resultaten in een handomdraai

Het voordeel van de 2-in-1 vloerreiniger van Kärcher? Je bespaart veel tijd: tot 50 % in vergelijking met de traditionele schoonmaakmethode. Bovendien krijg je tot 20 % efficiëntere resultaten dan wanneer je schoonmaakt met een dweil.

Dankzij z’n Boostfunctie verdwijnen zelfs de hardnekkigste soorten vuil en z’n ontwerp laat je toe om in de kleinste hoekjes te reinigen. De Kärcher FC 7 Cordless neemt zelfs haar op dankzij zijn speciale filter. Niets kan hem stoppen!

Bijzonderheden: draadloos en met ledverlichting

Deze 2-in-1 vloerreiniger van Kärcher is ook verschillend van andere, gelijkaardige toestellen dankzij zijn draadloze werking. Het doel? Je de bewegingsvrijheid geven die je nodig hebt voor nog betere prestaties. En dankzij de krachtige batterij, gebruik je hem tot 45 minuten zodat je een oppervlakte van 135 m² in één keer kan schoonmaken.

Zelfs de donkerste hoekjes ontsnappen niet aan de Kärcher FC 7 Cordless. De ingebouwde ledlampen verlichten alle oppervlakken optimaal zodat geen enkel pluisje verstopt blijft.

Makkelijk te manoeuvreren en te reinigen

De 4 rollen die in tegengestelde richting draaien zorgen voor een zachte reiniging van je vloeren. Zelfs onder meubels en rond objecten bekom je goede reinigingsprestaties. Zin om even te pauzeren? Geen probleem: het toestel blijft rechtop staan! 

Zelfs na gebruik maakt deze vloerreiniger het je makkelijk, want je reinigt hem heel eenvoudig. Het vuilwaterreservoir is verwijderbaar zodat je geen contact hebt met het vuile water en het reservoir is vaatwasbestendig. En de rollen? Die kan je wassen in de wasmachine op 60°C voor een langdurig gebruik.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters