Krups Infinissima

Oneindig veel koffies


Het kleine koffiezetapparaat Infinissima is de nieuwste telg in de Nescafé® Dolce Gusto®-reeks van Krups. Hij ziet eruit als een oneindigheidsteken en is zo compact dat je hem in elke keuken een plaats geeft. Doen!

Klein formaat, groot aantal keuzes

In het waterreservoir van de Krups Infinissima past net 1,2 liter water. Je vindt dus altijd een plaatsje voor deze kleine koffiemachine: in de keuken, op je bureau of in de woonkamer. Betekent dit dat ook je koffievariatie ‘klein’ is? Nee hoor: met een manueel hendeltje stel je in wat voor koffie je wilt maken. Het rijke aanbod aan capsules doet de rest. Je kiest uit meer dan 30 dranken: van espresso en lungo tot latte macchiato en warme chocolademelk.
Het koffietoestel kreeg zelfs een warm-koudfunctie. Daarmee schakel je moeiteloos over naar koude dranken.

Presteren onder druk? Komt in orde!

De smaak is gegarandeerd bij elke koffie van Nescafé Dolce Gusto. Alle handgeplukte koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en geroosterd. Daarna houden hermetisch gesloten capsules de aroma’s intact tot jij een koffietje zet. Hoort daar een heerlijk dikke laag melkschuim bij voor jou? Komt in orde dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine.

Gulzig met koffie, zuinig met energie

Jij mag van je koffie slurpen, maar je koffieapparaat hoeft daarom nog geen energie te slurpen, toch? Dankzij de eco-modus schakelt de Infinissima automatisch uit na 5 minuten inactiviteit. Deze functie leverde het toestel een A-label op qua energieverbruik. Bovendien licht de aan-uitknop oranje op wanneer het tijd is om je machine te ontkalken. Handig, want een verkalkte machine verbruikt meer én heeft invloed op de smaak van je koffie.


Minstens 10 jaar zekerheid

Uiteraard krijg je 2 jaar garantie op je toestel. De Krups Infinissima werd trouwens ontworpen om eenvoudig te worden hersteld. En dat is wat 6500 reparatiecentra wereldwijd doen. Ook na je garantieperiode doe je een beroep op die centra. Je koffiemachine is maar liefst 10 jaar lang verzekerd van een snelle, voordelige levering van onderdelen.

Op zoek naar een klein koffieapparaat dat meer dan 30 warme ťn koude dranken schenkt?

Ontdek de nieuwigheden

in de winkel

of op vandenborre.be.

4,5
€ 88,00

Nuttige linkKan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters