Lenovo Yoga Slim 7: slimme prestaties in een slanke behuizing

Een dunne, lichte en krachtige draagbare computer die alles aankan? Laat je verleiden door de Lenovo Yoga Slim 7. Een stijlvolle 14 inch-laptop in premium aluminium met Intel® Core™-processors van de 10e generatie, een full hd-beeldresolutie, een touchscreen en een uitstekende batterijduur. Benieuwd naar al zijn andere troeven?

Zeer snelle prestaties

Dankzij de Intel® Core™-processors van de 10e generatie met Intel® Iris Plus-grafische kaart krijg je een soepelere, gedetailleerdere en levendige beleving bij het streamen of bewerken van je video's. Wil je je laptop versnellen voor je werk of entertainment? Ga dan voor de nieuwe optionele NVIDIA®-grafische kaart. De apps die je dagelijks gebruikt, zullen hierdoor soepeler en sneller werken. Kortom, deze dunne en lichte Lenovo-pc zorgt voor ultraresponsieve en intuïtieve prestaties!

Heldere beelden, zuiver geluid

De Yoga Slim 7 met zijn flinterdunne randen, uitstekende resolutie en 500 nit helderheid biedt verbluffende heldere beelden, kleuren en details. En de naar voren gerichte Dolby Atmos®-luidsprekers maken gebruik van surround- en hoogtevirtualisatietechnologieën en creëren zo een adembenemende 3D-audiobeleving. Resultaat: je beleeft echt een complete filmervaring. Laat die popcorn maar komen!

De slimste van de klas

Deze Lenovo-pc’s en hun 10e generatie Intel® Core™-processors voor mobiele apparaten staan in voor een slim, intuïtief computergebruik, zoals jij dat wenst. Slimme sensoren merken je afwezigheid wanneer je even weg gaat en herkennen je gezicht wanneer je terug achter je laptop kruipt. Inloggen wordt dus een makkie! Leuk om te weten: de intelligente koelmodus verlengt de batterijduur van 15 à 20 %, voor lange dagen zonder stroom. Top!

Krachtige batterij voor meer vrijheid

Is de batterij van de Yoga Slim 7 leeg? No worry, maak gebruik van de Rapid Charge Pro-functie en laad de batterij binnen de 60 minuten op tot wel 80 %. Je doet dit best in de Standby-spaarstand of als de laptop uitgeschakeld is! Volledig opgeladen, gaat deze Lenovo-laptop tot maximaal 14 uur mee, naargelang het gebruik en de instellingen. Dat is dus lang genoeg om je bezig te houden tijdens een vlucht of een lange treinrit.

Iets nodig? Vraag het!

Met de spraakgestuurde digitale assistent Alexa speel je je favoriete hits af, bestel je een maaltijd, voeg je een afspraak toe in je agenda … Je hoeft het maar te vragen. Weet je dat dit ook kan als de laptop in slaapstand is? Dat is te danken aan de langeafstandsmicrofoons en de toegankelijkheid via het vergrendelingsscherm. Alexa is ontworpen om je leven te vergemakkelijken!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters