Miele Triflex HX1 Pro, de 3-in-1 steelstofzuiger

Steelstofzuigers zijn populair. Miele heeft deze boodschap goed begrepen en ontwikkelde een model met alles erop en eraan: de Triflex HX1 Pro. Geen 2-in-1 toestel, maar een 3-in-1! Het opbouwconcept van deze Miele-steelstofzuiger past zich optimaal aan je behoeften aan. Ontdek hieronder alle andere voordelen van de Miele Triflex HX1 Pro!

Maximale flexibiliteit

De Miele Triflex HX1 Pro is voorzien van een 3-in-1 design. Het gaat om een unieke snoerloze steelstofzuiger die je op 3 manieren kan gebruiken. Hoe ga je te werk? Plaats bijvoorbeeld de motor beneden wanneer je je vloeren reinigt en boven wanneer je in de hoogte stofzuigt, zoals je plafond. Resultaat: een groter gebruikscomfort.

Je kan ook enkel de verstelbare PowerUnit (zonder steel) gebruiken. Zo is de stofzuiger uiterst wendbaar en eenvoudig te bedienen. Ideaal om makkelijk, snel en kleine oppervlakken, zoals meubels en autostoelen, schoon te maken.

Krachtige en grondige schoonmaakbeurt

Dankzij de speciale Vortex-technologie en de robuuste elektroborstel heeft de Triflex HX1 Pro een even uitmuntende zuigkracht als een sterke Miele-sledestofzuiger.

Een HEPA-filter garandeert bovendien dat 99,999% van alle allerkleinste microscopische stofdeeltjes worden opgenomen. Hierdoor dwarrelen ze niet in de lucht en hebben allergische mensen minder last van pollen en huisstof.

Snel en zeer efficiŽnt

De ultrabrede elektroborstel Multi Floor XXL met ledverlichting reinigt grote oppervlakken uitermate snel én levert daarbij keer op keer topprestaties. Het licht op de borstel zorgt ervoor dat geen enkel stofje kan ontsnappen. De borstel past zich ook automatisch aan elk vloertype aan, voor een grondige reiniging van alle oppervlakken in een handomdraai.

Geen snoer, lange autonomie

Door de verwisselbare VARTA® Li-ion batterij heb je een maximale autonomie tot 60 minuten op zuigkracht 1. De Triflex Pro is bovendien uitgerust met een tweede batterij, wat de autonomie verdubbelt tot maximum 120 minuten. Superhandig en de perfecte oplossing als je bijvoorbeeld een groot huis hebt! Dankzij het batterijlaadstation en de handige lader kan je beide batterijen zelfs tegelijk opladen.

Makkelijk leeg te maken

Is het stofreservoir van je Miele Triflex HX1-steelstofzuiger vol? Dankzij Twist2open leeg je het reservoir probleemloos door slechts één keer te draaien. Het reservoir gaat direct open en je kan het stof via de vuilnisbak afvoeren.

Opladen en opbergen

Laad je Miele stofzuiger Triflex HX1 heel makkelijk op, afhankelijk van het individuele opbouwconcept kan je het toestel zowel met de PowerUnit boven- als onderaan opladen. Dankzij de wandhouder kan je je Miele-steelstofzuiger inclusief de driedelige accessoires heel eenvoudig op de wand opbergen. Als je de wandhouder niet op de wand wilt boren, kan je de kabel ook direct in de batterij steken. Geen stopcontact op de plek waar je stofzuiger staat? No worries, de verwisselbare batterij kan ook buiten het toestel worden opgeladen.

Voor jou getest

Onze blogster Shana vindt stofzuigen een leuke bezigheid en is op zoek naar een nieuwe schoonmaakbuddy. Ze testte enkele weken deze Miele Triflex HX1 Pro uit bij haar thuis. Lees snel haar artikel en ontdek hoe haar schoonmaakbeurten verliepen!

Op zoek naar de ideale schoonmaakbuddy die zich optimaal aan je behoeften aanpast? Ontdek de Miele Triflex HX1 Pro Miele Triflex HX1 Pro-steelstofzuiger in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters