Motorola Edge: ultrakrachtige 5G-prestaties

Op zoek naar een razendsnelle smartphone? Dan is de nieuwe Motorola Edge de perfecte keuze. Deze 5G-smartphone is helemaal klaar voor de toekomst. Download je favoriete content in een oogwenk en geniet van een vloeiende gebruikservaring! Benieuwd naar alle troeven van de Motorola Edge? We sommen ze even voor je op!

Ultrakrachtige 5G-prestaties

Zin om te genieten van het bliksemsnelle 5G-netwerk? Dat kan met de Motorola Edge. Download je favoriete content in een oogwenk naar je smartphone en geniet van vloeiende prestaties.

De Motorola Edge is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 765-processor en een RAM-geheugen van 6 GB. Alles wat je met je smartphone doet verloopt supersnel.

Adembenemende beelden

De Motorola Edge is voorzien van een Endless Edge-display van 6,7 inch. Dit scherm ontvouwt bijna 90° aan beide zijden voor een maximaal kijkoppervlak.

Geniet van een miljard kleurchakeringen met HDR10 en blader soepel dankzij de schermvernieuwingsfrequentie van 90 Hz. Kijk je graag naar series en video’s op je smartphone, dan zal deze Motorola Edge je zeker bekoren!

Bekroonde audiotechnologie

Wat dacht je van twee krachtige stereoluidsprekers? Samen zorgen ze voor een sublieme geluidsweergave. De audiotechnologie van Waves‡‡ werd verkozen tot winnaar van een technische Grammy Award®.

Waar je ook naar kijkt of luistert, de Motorola Edge-smartphone zorgt voor een vol en helder geluid. Top!

Prachtige opnames

Een andere troef van deze smartphone is z’n 64 MP-camerasysteem met drie camera’s aan de achterkant. Dankzij de toonaangevende cameraresolutie kan je alles gedetailleerd vastleggen, van ultrabreedbeeld tot ultrazoom. En ook in donkere omstandigheden maak je scherpe opnames dankzij de Quad Pixel-technologie en de zeer hoge gevoeligheid bij weinig licht.

Autonomie tot twee dagen

Dat je met deze smartphone optimaal van je entertainment geniet is super. Maar dan heb je ook een batterij nodig die dit hoge tempo volgt. Daarom is de Motorola Edge uitgerust met een accu met een capaciteit van 4500 mAh. Het resultaat? Een lange autonomie tot twee dagen.

Is de batterij toch leeg? Laad je smartphone snel op dankzij de TurboPower™-technologie.

Het beste van Android

De Motorola Edge is uitgerust met Android 10™. Gebruik een gestroomlijnde versie van ´s werelds populairste besturingssysteem, zonder onnodige software en met een nauwe integratie in Google-services. Krijg eenvoudig toegang tot de Google-apps die je het meeste gebruikt.

Is de Mototola Edge-smartphone echt iets voor jou en wil je hem graag van dichtbij zien?

Ontdek hem in één van onze winkels!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters