Een opvouwbare Motorola razr 40 ultra-smartphone op een strandhanddoek met zonnebril

Motorola razr 40 ultra plooibare smartphone: ontvouw je toekomst

Ontdek de motorola razr 40 ultra, een ultrahandige, flexibele telefoon met innovatief opvouwbaar scherm dat gemakkelijk in je zak past. Met het grootste externe scherm van een vouwbare smartphone, is hij ontworpen voor meer mogelijkheden, meer persoonlijkheid en plezier.

Een vrouw die haar opvouwbare Motorola razr 40 ultra-smartphone in haar tas stopt

Groot extern beeldscherm

Krijg direct toegang tot alles wat belangrijk is zonder je smartphone te hoeven openen. Dankzij het grote en geavanceerde externe beeldscherm van de motorola razr 40 ultra zie je meer in één oogopslag en kan je er meer mee doen.

Een opvouwbare Motorola razr 40 ultra-smartphone

Iconisch flipdesign, opnieuw uitgevonden

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met deze plooibare smartphone van motorola. Het licht en compact ontwerp past perfect in je hand met een volledig interactief 3,6 inch extern scherm. En wanneer je de razr 40 ultra openvouwt, word je begroet door een strak en levendig 6,9 inch poled-scherm. Het design is zowel esthetisch als praktisch.

Flexibele mogelijkheden

Je gsm plooien biedt nieuwe mogelijkheden om te communiceren, momenten vast te leggen en creatief te zijn. Gebruik Flex View om je motorola razr 40 ultra neer te zetten in de perfecte hoek. Zo maak je handsfree foto's en video's die je direct kan bekijken op het externe beeldscherm.

Innovatieve camerafuncties

Maak prachtige foto’s, ongeacht de lichtomstandigheden met dit hoogtechnologische camerasysteem. Geniet van meer ruimte in je selfie met de ultragroothoeklens om al je vrienden op de foto te krijgen. Of wil je een close-up maken? De Macro Vision-functie van de razr 40 ultra biedt de mogelijkheid om de kleinste details scherp in beeld te brengen.

Een opengeklapte Motorola razr 40 ultra-smartphone in de handen van een vrouw

Krachtige prestaties

Uitgerust met de krachtige Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform processor, beschikt deze motorola razr 40 ultra over een snelle rekenkracht. Deze technologie zorgt voor efficiënte prestaties en dat merk je aan de soepele gebruikservaring.

Een opvouwbare Motorola razr 40 ultra-smartphone in de zakken van een rok

Gaat de hele dag mee

De motorola razr 40 ultra gaat zonder zorgen een hele dag en nacht mee dankzij de 3800 mAh-batterij. En als je toch moet opladen, biedt de 33W TurboPower™-lader een snelle oplossing. In slechts enkele minuten, heb je weer uren telefoonplezier.
 

Multidimensionaal geluid

Een koppel dat naar zichzelf kijkt op de opvouwbare Motorola razr 40 ultra-smartphone

Laat je onderdompelen in geluid dat vanuit alle hoeken lijkt te komen met Dolby Atmos® en Spatial Sound. Met deze geavanceerde audiotechnologie ervaar je het geluid op een intense manier. Hoor en voel elke nuance alsof je er middenin zit met de motorola razr 40 Ultra!

 
€ 1.119,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters