Nikon Z50-systeemcamera met zoomlens en telelens

Deze kit bevat de Nikon Z50-systeemcamera met 2 snel scherpstellende zoomobjectieven met vibratiereductie. De NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR is geschikt voor zowel groothoek- als portretopnamen en is uiterst plat wanneer hij is ingetrokken. Daarnaast heb je ook nog de NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR, hij dekt een bereik van normaal tot tele en kan eveneens worden ingetrokken, zodat hij eenvoudig kan worden meegenomen.

Nikon DX-systeemcamera, waar magie plaatsvindt

Volg je passie en leg de schoonheid vast met deze Nikon-systeemcamera die comfortabel in je handen ligt. Prachtige kleuren bij weinig licht. Een bekende houding vanuit een onverwachte hoek. Spelen met schaduwen wanneer de zon hoog staat. De lichte en handzame systeemcamera Nikon Z50 produceert schitterende foto's en prachtige video's. Hij is ook snel, krachtig en gebruiksvriendelijk.

De hoge beeldkwaliteit van de Nikon Z50 doet recht aan de manier waarop je de wereld ziet. Door de grote Nikon Z-vatting kan de grote 20,9 MP DX-formaat sensor van de camera meer licht over het hele beeld vastleggen. En met meer licht zijn er ook meer details zichtbaar. Dag of nacht, de kleuren in je foto's en video's zijn altijd helderder, de diepte is groter en de scherpte is spectaculair.

Altijd scherp, ongeacht de compositie

Je kan nu perfect scherpe foto's en 4K-video's maken. Het hybride AF-systeem (autofocussysteem) werkt snel, nauwkeurig en ongekend vloeiend. AF-punten op de sensor dekken horizontaal en verticaal (circa) 90% van het beeld voor een uitstekende scherpte van rand tot rand. De camera stelt altijd scherp op het onderwerp, of dit zich nu in het midden of aan de zijkant bevindt of beweegt.

Deze camera is uitstekend geschikt voor straatfotografie. De intelligente functie voor oogherkenning-AF stelt automatisch scherp op de ogen van de hoofdpersoon van de foto, of deze nu alleen op de foto staat of slechts een gezicht in de menigte is. De scherpstelling blijft accuraat, zelfs als het onderwerp beweegt.

Makkelijk video's opnemen

Met de Nikon Z50 neem je eenvoudig video's van bioscoopkwaliteit op. Je kan 4K uhd-video's met 30p opnemen en slow motion-beelden vastleggen in full hd. Je kan ook foto's maken tijdens het filmen en indrukwekkende 4K-time-lapse-opnamen maken in de camera.

Op de zeer scherpe elektronische zoeker (EVF) zie je alles duidelijk, of je nu fotografeert of filmt. De EVF heeft een natuurlijk beeld, vergelijkbaar met dat van de optische zoeker van een D-SLR. Maar je kan de beelden ook bekijken zoals ze er met de toegepaste instellingen uitzien. Het beeld blijft vloeiend en stabiel, zelfs wanneer je inzoomt om de scherpstelling te controleren.

Zeer gebruiksvriendelijk

Wanneer je je vingers eenmaal om de diepe greep van deze camera vouwt en begint te fotograferen, wil je hem niet meer wegleggen. Dankzij zorgvuldig geplaatste knoppen en touchscreenopties is de bediening een fluitje van een cent. Ook het eenvoudige, duidelijke menusysteem, vergelijkbaar met dat van D-SLR-camera's, is zeer gebruiksvriendelijk. Of je nu een nieuwe of een gevorderde Nikon-gebruiker bent, je zal het gebruik van deze Nikon-systeemcamera zeer snel onder de knie hebben.

Altijd verbonden

Via de snelle wifi- en bluetoothverbindingen stuur je je foto's en video's naar eender welk toestel om ze te delen of op te slaan. Gebruik de Nikon-app SnapBridge om JPEG's en video's eenvoudig te delen wanneer je onderweg bent of als afstandsbediening tijdens het fotograferen of filmen.

Schitterende objectieven

NIKKOR Z-objectieven zijn geschikt voor foto's en voor video's. Ze zijn snel, helder en klein en je Nikon Z-camera is compatibel met alle objectieven. Heb jij NIKKOR-objectieven voor D-SLR-camera's met een F-vatting? Gebruiken ze dan met de FTZ-adapter.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters