Nilfisk Combi Washer: vloeren stofzuigen en dweilen met ?n apparaat

Je vloeren in een handomdraai stofzuigen én dweilen ? Dat doe je makkelijk met de Nilfisk Combi Washer! Deze 2-in-1 vloerreiniger stofzuigt en reinigt je vloer in één keer. Ontdek snel al zijn troeven.

Vlot en hygiŽnisch schoonmaken

Je doet er altijd beter aan om je vloeren te stofzuigen én te dweilen dan ze alleen te stofzuigen. Met de Nilfisk Combi Washer-vloerreiniger doe je dat snel en moeiteloos. Hij stofzuigt en dweilt grondig je vloeren in één beurt.

Met deze alles-in-een vloerreiniger combineer je snelheid en hygiëne. Terwijl een standaard stofzuiger gewoon het droge vuil wegneemt, laat de Nilfisk Combi Washer niets achter: het droge én natte vuil verdwijnt in een mum van tijd.

Het vuile water van de Nilfisk Combi Washer wordt in een aparte reservoir bewaard. Het voordeel ? Je dweilt altijd je tegel-, linoleum- of hardhouten vloeren met schoon water om een maximale hygiëne te garanderen.

Flexibel toestel

Deze 2-in-1 reiniger is de ideale oplossing voor alle huishoudens die nood hebben aan een flexibel toestel dat in een mum van tijd alles grondig reinigt. Gebruik hem als stofzuiger of voor een complete hygiënische reiniging.

Als je tapijten bijvoorbeeld wat verfrist moeten worden, gebruik je Nilfisk Combi Washer als stofzuiger om het stof en het vuil van je tapijten of van andere stoffige vloeren snel en makkelijk weg te nemen.

Gebruik de Nilfisk Combi Washer voor een complete hygiënische reiniging alleen op harde vloeren. Hij stofzuigt en dweilt dan tegelijkertijd waar het nodig is. Bovendien kan je met één reservoir proper water tot 60 m² in één keer schoonmaken.

Gebruiksvriendelijk

De Combi Washer heeft geen ondersteuning nodig, hij blijft vanzelf staan. Nood aan een pauze tijdens het poetsen? Het functionele ontwerp biedt je de mogelijkheid om je toestel te laten staan waar en wanneer je wil!

Klaar met schoonmaken? Plaats het toestel op de tray en verwijder de borstel en laat hem drogen om het apparaat in perfecte staat te houden. Gebruik de inklapbare haken om de kabel makkelijk op te bergen na het poetsen. En om het vuile water weg te doen verwijder je snel het reservoir met een eenvoudige druk op de knop.

Makkelijk te onderhouden

Je vloerreiniger onderhouden was nog nooit zo makkelijk dankzij de zelfreinigende functie. Om je Nilfisk Combi Washer-steelstofzuiger inwendig schoon te maken, giet je wat proper water op de tray en plaats je nadien het apparaat erop. Schakel hem in: hij zal het water opzuigen, waardoor alle filters en leidingen worden gereinigd van eventuele resten. Handig!

Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken

Nilfisk is een Deens bedrijf dat voortdurend op zoek is naar schoonmaaktoestellen die een fantastisch, eenvoudig en nuttig ontwerp in combinatie met hoogwaardige componenten en uitstekende eigenschappen bieden. Met als doel de beste huishoudelijke schoonmaakprestaties te garanderen. De ontwikkeling van de Nilfisk Combi Washer is dus de perfecte weerspiegeling van dit Deens erfgoed.

Wil je meer weten over de prestaties van deze Nilfisk-toestel ? Afspraak in een Vanden Borre-winkel of op www.vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters