JBL-audio: altijd en overal feest!

JBL klinkt vertrouwd in de oren van muziekfans, want het ‘JBL Signature Sound’ is al 70 jaar een vaste waarde in de audiowereld. En je vindt dat kwaliteitsgeluid zowel in kleine oortjes als in stevige partyluidsprekers. Ontdek gauw welke troeven de nieuwste producten van JBL nog meer in huis hebben …

JBL Live-hoofdtelefoons: op het ritme van de stad

JBL Live is een reeks van hoofdtelefoons en oortjes die stuk voor stuk werden ontworpen om even te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Jij kiest wat jij het meest aangenaam vindt: lichte oortjes, een compacte on-earhoofdtelefoon of een luxueus over-earmodel. Elk product is draadloos (via bluetooth) en beschikbaar in verschillende kleuren.

Stap je naar buiten met je JBL-hoofdtelefoon? Dan schakel je het stadslawaai uit met Active Noise Cancelling. Dankzij functies zoals Ambient Aware en TalkThru blijft het daarentegen toch mogelijk om gesprekken te voeren en telefoontjes op te nemen zonder je hoofdtelefoon af te zetten.

Alle toestellen zijn compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Dat betekent dat je zowel je hoofdtelefoon als je smartphone met je stem aanstuurt. Vraag bijvoorbeeld om je favoriete playlist af te spelen of dicteer een sms’je om naar een vriend te versturen.

Kies je JBL-hoofdtelefoon

JBL Flip 5-speaker: draadloos en waterdicht

Zijn er vrienden bij je? Dan luister je samen naar muziek dankzij de JBL Flip 5. Dat is een lichte bluetoothspeaker die zelfs stortbuien en zwembadspetters overleeft, want hij is waterdicht tot op 1 meter diepte. Dankzij de nieuwe driver is er ook een rijkere bass aanwezig.

Met een volle batterij zingt de Flip 5 het meer dan 12 uur uit. Ruim voldoende voor een poolparty, toch? En wist je dat je meerdere Flip 5’s met elkaar kunt verbinden? Dat lukt met een onbeperkt aantal PartyBoost-compatibele luidsprekers van JBL. Zo geniet iedereen van dezelfde hits, ook als je aan een héél groot zwembad ligt.

Bekijk de JBL Flip 5

JBL PartyBox 110-luidspreker: feest tot zonsopgang

Met een JBL PartyBox 110 laat je eender welk evenement uitmonden in een feestje. Waar je ook bent. Zelfs in het midden van een bos, bijvoorbeeld. Want ook de batterij van de PartyBox 100 gaat 12 uur mee. Het toestel heeft een vermogen van 160 watt en verzorgt zelfs de lichtshow dankzij ingebouwde ledlampen!

Via bluetooth maak je uiteraard draadloos verbinding met je smartphone, tablet of laptop. En heb je een USB-stick of wil je een microfoon of gitaar aansluiten? Gewoon inpluggen en zingen, spelen of dansen maar! Nog een tip: monteer de PartyBox 100 op een statief of verbind een tweede partyluidspreker via True Wireless Stereo. Zo creëer je helemaal een feestervaring.

Ontdek de JBL PartyBox 110

JBL PartyBox 1000-luidspreker: (ge)luid en (ver)licht

Mag het feest voor jou altijd groter, luider en later zijn? Dan gaat je hartslag naar 180 beats per minuut wanneer je de JBL PartyBox 1000 ontdekt. Natuurlijk heeft deze luidspreker alle troeven van zijn kleine broer hierboven óók in huis. Alleen zou je die kleine broer niet eens horen wanneer je de volumeknop van de PartyBox 1000 helemaal opendraait (maximaal vermogen: 1100 watt).

En er is meer! Zoals een ingebouwd DJ-paneel om te jammen of loops in te bouwen. En de Air Gesture-polsband: met één polsbeweging verander je de lichtshow die over het hele paneel van deze luidspreker loopt. Na het feest, tot slot, stop je de PartyBox 1000 vlot weer in je auto dankzij de handgreep en verborgen wieltjes.

Bewonder de JBL PartyBox 1000

Ben je op zoek naar een hoofdtelefoon of luidspreker met voortreffelijk geluid en innovatieve functies? Bekijk dan zeker de nieuwste producten van JBL in de winkel.

JBL Live-hoofdtelefoon

Bekijk onze selectie

JBL Live-oortjes

Bekijk onze selectie
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters