Een zwarte en groene OnePlus 11 5G-smartphone op een zwarte achtergrond

De OnePlus 11 5G: The Shape of Power

OnePlus bereikte vorig jaar een mijlpaal met de lancering van de OnePlus 10 Pro 5G, de 10de generatie smartphones van het Chinese merk. Vandaag zet het die reeks verder met de OnePlus 11 5G. Lees er hier alles over!

Twee OnePlus 11 5G-smartphones in zwart en groen

Titaans of onsterfelijk?

De OnePlus 11 5G is het jongste telg in de familie van de OnePlus-smartphones en is verkrijgbaar in 2 kleuren: Titan Black en Eternal Green. Beide kleurversies hebben een glazen voor- en achterkant, met een matte afwerking. Je smartphone zit dus stevig in je hand zonder dat je vingerafdrukken er fel op te zien zijn.

Ingezoomd beeld van de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor van de OnePlus 11 5G

Fast & smooth

De OnePlus 11 5G is samengesteld en getest om jarenlang een soepele gebruikservaring met Android-updates te bieden. Hij is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde mobiele processor van Qualcomm: de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Je bestuurt je nieuwe smartphone heel vlot en met zijn krachtige multitaskingprestaties kan je tot wel 44 apps in de achtergrond hebben openstaan. De chipset ondersteunt natuurlijk ook 4G en 5G.
 
Het 6,7 inches AMOLED QHD+-display en zijn refresh rate van 120 Hz zorgen voor een dynamische verversingssnelheid. De OnePlus 11 5G schat zelf in hoeveel energie er nodig is, terwijl je video’s zit af te spelen of volop in de strijd zit op je favoriete game. Het display beschikt ook over Natural Color Calibration. Zowel op hoge als lage helderheid krijg je nauwkeurige, natuurlijke kleuren te zien.

Ingezoomd beeld van de binnenkant van de OnePlus 11 5G-smartphone

Toekomstbestendig en razendsnel opgeladen

Wat betreft ruimte voor al je beeldmateriaal en apps hoef je je geen zorgen te maken. De standaardversie heeft een werkgeheugen van 8 GB en een opslaggeheugen van 128 GB. Wie nog wat extra ruimte zou willen, kan opteren voor de geavanceerde versie met een werkgeheugen van 16 GB en een opslaggeheugen van 256 GB.
 
In de OnePlus 11 5G zit een 5000 mAh batterij die in heel hoog tempo op te laden is (van 1% naar 100 % in 25 minuten) dankzij de meegeleverde 100W SUPERVOOC-oplader. Met de Battery Health Engine, die is geoptimaliseerd om de levensduur van de batterij te verlengen tot boven de industriestandaard, biedt OnePlus je niet alleen snel en veilig opladen, maar ook een batterij die jaren meegaat.

Een vrouw die een video bekijkt op haar OnePlus 11 5G-smartphone

Rijk aan detail en kleur

Gebruik je je opslag voornamelijk voor foto’s en video’s? De 11 5G bezit de 3de generatie Hasselblad-camera’s voor smartphones in een cirkelvormige behuizing met een selfiecamera van 16 MP aan de voorkant en 3 camera’s aan de achterkant: een 50 MP hoofdcamera, een 48 MP ultragroothoekcamera en een 32 MP telelens om de 2x optische zoom te kunnen gebruiken. Die laatste is geoptimaliseerd waardoor portretten eruitzien alsof ze gemaakt zijn met professionele apparatuur.

Wil ook jij de nieuwste OnePlus 11 5G-smartphone in huis halen? Strak plan!
Kom hem van dichtbij bekijken in je

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters