Kleine tandjes worden groot, dankzij Oral-B

De tandenborstels van Oral-B worden ontworpen in samenwerking met tandartsen. Zo ontstond ook het gamma elektrische tandenborstels voor kinderen. Vanaf 3 jaar vind je al een geschikte tandenborstel voor je zoon of dochter. Welke uitvoering zou bij jou thuis het best scoren: een tandenborstel van Frozen, Minnie Mouse of Star Wars?

Oral-B Kids tandenborstels: voor kinderen vanaf 3 jaar

Oral-B Kids tandenborstels: voor kinderen vanaf 3 jaar

Oral-B Kids Star WarsFrozen of Mickey? Met één van deze tandenborstels van Oral-B wordt het leuk voor kinderen vanaf 3 jaar om hun tandjes voorzichtig te poetsen. De tandenborstel is ontworpen om zacht te reinigen. De ronde opzetborstel is geschikt voor kleine monden en de extra zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees.

Bij deze Oral-B kindertandenborstels krijg je stickers om het handvat mooi te maken. Bovendien is de tandenborstel compatibel met de Disney Magic Timer-app van Oral-B. Daarmee houden kinderen het beter vol om lang genoeg te poetsen. Plezier en schone tanden gaan dus hand in hand.

Oral-B Junior: Minnie Mouse of Star Wars (vanaf 6 jaar)

Oral-B Junior: Minnie Mouse of Star Wars (vanaf 6 jaar)

Is je zoon of dochter al 6 jaar of ouder? Dan kun je kiezen voor een tandenborstel van Minnie Mouse of Star Wars. De Sensi Ultrathin-opzetborstel is uiteraard aangepast aan kindermondjes. De Oral-B Junior kreeg ook een poetsdruksensor. Die waarschuwt je als je te hard over je tandvlees schrobt. Er gaat dan een rood lampje knipperen en de poetssnelheid gaat automatisch naar beneden.

Dit is de borstel waarmee je kinderen de stap zetten naar volledig zelfstandig tanden poetsen. De Disney Magic Timer-app helpt daar opnieuw bij. Maar liefst 90% van de kinderen poetst langer dankzij die app. Nog een slimme functie? Elke 30 seconden trilt de tandenborstel even om je kind te laten weten dat het tijd is om een andere zone in de mond te poetsen.

Oral-B Smart Teen: bijna geen kind meer (vanaf 13 jaar)

Oral-B Smart Teen: bijna geen kind meer (vanaf 13 jaar)

Met deze aankoop maakt je puber de overstap naar de grotemensentandenborstels. Hij ziet er stijlvol uit en haalt maar liefst 45.000 pulsaties per minuut. Daarbij kies je uit 3 poetsstanden (standaard, whitening en tandvleesverzorging) en wordt je tandvlees de hele tijd beschermd door de poetsdruksensor.

De borstel heeft een ingebouwde timer van 4 keer 30 seconden en via bluetooth koppel je hem aan de Oral-B-app. Zo krijg je poetstips en zie je welke zones je aan het vergeten bent. Tot slot nog één belangrijk wist-je-datje voor kinderen van deze leeftijd: je gebruikt de Oral-B Smart Teen ook perfect als je een beugel draagt.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters