Philips PerfectCare Serie 9000: de stoomgenerator die weet wat je strijkt

De Philips PerfectCare Serie 9000-stoomgenerator is voorzien van de revolutionaire textieldetectietechnologie ActiveSense. Met zijn ingebouwde camera en artificiële intelligentie herkent hij de stof die je strijkt en past hij de temperatuur en stoomhoeveelheid aan voor een snel en onberispelijk resultaat.

ActiveSense-technologie: strijken op maat

ActiveSense-technologie: strijken op maat

Een linnenmand bevat meestal verschillende soorten textiel: katoen, polyester, wol, viscose… En soms weet je niet goed op welke temperatuur en met welk stoomdebiet je de stof moet strijken. Met de PerfectCare-stoomgenerator hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Dankzij de ingebouwde camera en AI herkent de ActiveSense-technologie de stoffen en zoekt ze automatisch de juiste instellingen op. Ze past de temperatuur en de stoomhoeveelheid aan en staat garant voor een optimaal resultaat bij elke stof.

Slimme stoomproductie

Slimme stoomproductie

Deze innoverende stoomgenerator van Philips is uitgerust met de slimme DynamiQ-detector die precies weet wanneer en hoe je het strijkijzer verplaatst. Resultaat? Hij levert een krachtige stoomstoot als je die nodig hebt en zorgt ervoor dat strijken niet langer een vervelende en tijdrovende bezigheid is.

Zelfs de dikste stoffen laten zich dankzij de ultrakrachtige en continue stoom heel makkelijk strijken. Het pressingeffect verwijdert waar nodig valse plooien om plaats te maken voor een onberispelijk gladde stof.

Perfect glijden

Perfect glijden

Met de SteamGlide Elite-strijkzool win je tijd: hij glijdt optimaal op al je stoffen en is maximaal bestand tegen krassen. De roestvrij stalen voet is dan ook twee keer sterker dan klassiek aluminium en de 6-laagse coating met geavanceerde titaniumlaag glijdt moeiteloos over de stof voor een snel resultaat.

Bovendien is deze stoomgenerator heel licht en makkelijk te hanteren zodat je pols geen al te grote inspanningen moet leveren. Dat pluimgewicht maakt hem ook heel makkelijk in het gebruik als je je gordijnen wil ontkreuken, of kleren die op een kapstok hangen.

Ergonomisch: geen brandplekken en uitneembaar reservoir

Ergonomisch: geen brandplekken en uitneembaar reservoir

Het snelle koelsysteem van deze stoomgenerator van Philips voorkomt brandplekken op je stof, ook als je even niet in de buurt bent. Je kan de stoomgenerator dus gerust even op je kleren of strijkplank laten staan.

En nog een troef: het grote waterreservoir is uitneembaar. Dankzij de inhoud van 1,8 liter kan je tot 2 uur na elkaar strijken. Een controlelampje geeft aan wanneer het reservoir leeg is. Bovendien kan je het reservoir dankzij de grote vulopening makkelijk vullen aan de kraan.

Makkelijk ontkalken

Regelmatig ontkalken beschermt je strijkijzer, verlengt zijn levensduur en garandeert een optimale stoomproductie. Daarom ontwikkelde Philips het exclusieve Easy -De Calc Plus systeem dat permanent de kalk opvangt. Zodra het verzadigd is, gaat er een licht- en geluidssignaal af. Je hoeft dan enkel nog de dop te verwijderen en de kalkdeeltjes uit de stoomgenerator te halen. Makkelijker kan haast niet!

Op zoek naar een efficiënte stoomgenerator die in een handomdraai onberispelijke resultaten neerzet? Maak kennis met de revolutionaire PerfectCare Serie 9000 van Philips in een van onze winkels!

4,5
€ 692,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters