TV Android 4K UHD OLED Philips: <br>Uniek en overweldigend. Indrukwekkend prachtig

TV Android 4K UHD OLED Philips:
Uniek en overweldigend. Indrukwekkend prachtig

Een zonsondergang op de muur van je salon, een geluid dat je omhult zoals in de bioscoop of het plezier om gewoon met je stem je favoriete serie op te zetten... De prachtige tv Philips Android 4K UHD OLED lost al die beloftes in. Maak kennis met de levensechte beelden van deze Ambilight-tv.

Een Philips Ambilight-tv die is gemaakt om te fascineren

Een Philips Ambilight-tv die is gemaakt om te fascineren

Filmliefhebbers opgelet, want je kijkt je ogen uit! Deze Philips-tv met vierzijdig Ambilight dompelt je volledig onder in de actie. De slimme led's rondom de rand van je tv stralen een meeslepende gloed uit en reageren op de content op het scherm. Je vraagt je af hoe je ooit zonder hebt gekund.

Ongelooflijke diepte voor deze 4K-tv

Ongelooflijke diepte voor deze 4K-tv

Wat je ook kijkt en zelfs in vol daglicht ogen de beelden op je OLED Philips tv zo realistisch dat het lijkt of je er zelf bij bent. Rijke kleuren en vloeiende bewegingen verzekerd dankzij de Philips P5 processor met AI die de beelden verwerkt zoals het menselijk brein dat doet. Bovendien geniet je ook een bredere kijkhoek.

Dolby Atmos: geluid van bioscoopkwaliteit

Je ziet de beelden zoals de regisseur ze bedoeld heeft en het geluid is ruimtelijk, helder en diep. De Philips Android tv ondersteunt de eersteklas geluids- en video-indelingen van Dolby. De HDR-content ziet er niet alleen fantastisch uit, ze klinkt ook fantastisch.

De ideale tv voor videogames

Met de gamemodus van Ambilight lijkt de actie van je scherm te spatten. Ontdek de vloeiende en snelle gameplay van de 4K OLED Philips tv die beschikt over de VRR en FreeSync en over de nieuwste HDMI 2.1-connectiviteit. Zodra je begint te gamen, schakelt hij automatisch over naar een uiterst lage latentie.

Een slimme en persoonlijke beleving

Een slimme en persoonlijke beleving

Netflix, Spotify, … Gebruik je iedere dag dezelfde apps? Personaliseer dan het scherm van je Android Philips-tv om rechtstreeks naar je favoriete films en programma's te gaan. Afstandsbediening kwijt? Geen probleem. Je bedient deze tv gewoon met je stem dankzij Alexa of je Google assistant.

Mis geen seconde van de match

Mis geen seconde van de match

Sportliefhebbers kunnen op hun beide oren slapen. Zelfs terwijl je een hapje en een drankje in de keuken haalt, hoef je niets van de wedstrijd te missen. Je kan de Android 4K UHD OLED-tv immers aansluiten op je draadloze speakers in een andere kamer. De verbinding maakt hij via de DTS Play-Fi-technologie.

Wil je dit staaltje van technologie met je eigen ogen bekijken? Kom de Philips OLED 4K-tv dan ontdekken in je favoriete Vanden Borre-winkel of bestel hem gewoon online.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters