Steelstofzuiger Rowenta X-Force Flex 14.6: al de ervaring en de kracht die je nodig hebt

Je verwacht van een steelstofzuiger dat hij zeer doeltreffend zuigt en tegelijk over een lange autonomie beschikt? Gun jezelf de ultieme kracht van de draadloze steelstofzuiger Rowenta X-Force Flex 14.6, die hoogtechnologische prestaties koppelt aan een uitzonderlijke stofzuigbeleving. Je reinigt snel en grondig met minder energie!

Een boostfunctie voor een krachtige stofzuiger

Een boostfunctie voor een krachtige stofzuiger

Je wil een grote oppervlakte stofzuigen en verschillende ondergronden aanpakken? Tapijt, tegels enz. Reken op een ideale bondgenoot, de draadloze steelstofzuiger Rowenta X-Force Flex 14. Dankzij de brede Deep Power LED Vision unieke kop en de boostfunctie ervan, kun je zowel grof vuil opzuigen als kruimels die zich diep in de tapijtvezels hebben genesteld. Met de flexibele steel kun je tot 4 keer verder reiken zonder voorover te moeten buigen.

Zuivere lucht met Rowenta

Zuivere lucht met Rowenta

Jaag op alle bacteriën met de X-Force Flex 14.60. Deze stofzuiger vangt alle partikels af, tot zelfs de allerkleinste, en geeft dankzij de filtertechnologie 99,9% zuivere lucht af.

Je bent aan zet

Je bent aan zet

Niemand kent jouw woning beter dan jezelf. Als je kiest voor deze steelstofzuiger, kun je de zuigkracht moduleren dankzij een display. Stel de 5 krachtniveaus in volgens jouw behoeften voor een efficiëntere stofzuigbeurt, overal. Je kunt overschakelen van de "Surface" modus om meubilair af te stoffen naar de “Boost” modus voor de plekken waar een uitzonderlijke pompfunctie van pas kan komen.  

Wanneer stofzuigen rijmt met reinigen

Wanneer stofzuigen rijmt met reinigen

Je wint kostbare tijd door te stofzuigen en tegelijk te reinigen. De Rowenta X-Force Flex 14.6 is immers voorzien van aan Aquakop waarmee je gelijktijdig met alle gemak kunt reinigen. De DigitalForce intelligente motor, die de snelheid van de aerodynamische bladen automatisch regelt om de zuigflux te optimaliseren, helpt je om grondig te reinigen.

Meer dan 1 uur autonomie en onderhoudsvriendelijkheid

Meer dan 1 uur autonomie en onderhoudsvriendelijkheid

Stofzuig jouw woning met de draadloze steelstofzuiger Rowenta X-Force Flex 14 in één enkele beurt. Met haar 9 cellen en een vermogen van 32,4 V zorgt de batterij voor een hoge en constante zuigkracht die tot wel 1 uur en 10 minuten aanhoudt. Deze afneembare batterij kan gemakkelijk in amper 3 uur worden opgeladen.  

 
Om grote oppervlakken met alle gemak te kunnen stofzuigen, is deze Rowenta voorzien van een ruimere opvangbak met een inhoud van 0,9 liter. Je moet de bak dus minder vaak ledigen. Het demonteren verloopt zeer vlot, intuïtief en zonder inspanningen. De 3 onderdelen laten zich met water spoelen. Proper en handig, niet?  

Een brede waaier aan accessoires

Een brede waaier aan accessoires

Haren van mens en dier, stofdeeltjes … niets is nog veilig voor de draadloze steelstofzuiger Rowenta X-Force Flex 14. Hij wordt geleverd met een Aquakop, een Mini Flex voor lastig te bereiken zones, een Mini Electro borstel om haren en vuil grondig te verwijderen, een fauteuilborstel, een oplaadstation om jouw toestel gemakkelijk op te laden en op te bergen, een extra filter en 2 ingebouwde gemakkelijke borstels voor een ogenblikkelijke en onberispelijke reiniging.   
 

Benieuwd naar alle krachttoeren van deze Rowenta-steelstofzuiger? Bestel jouw stofzuiger online of kom hem ontdekken in jouw favorite Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters