Samsung Galaxy A7

Vertrouwd ťn vernieuwend


De A7 is de nieuwste telg in de Samsung Galaxy A-reeks, het populaire middensegment van de Koreaanse smartphoneproducent. Al deelt de Samsung Galaxy A7 eigenlijk zelfs heel wat kenmerken met de toptoestellen. Sterker nog: hoeveel smartphones met maar liefst 4 camera’s kun jij opnoemen? Maak kennis met de A7!

Design & display: 2 keer raak

Het design van de Samsung Galaxy A7 combineert looks met gebruiksgemak. De smartphone pakt uit met een bijna randloos scherm en een glazen achterkant. De vingerafdrukscanner is samengesmolten met de aan-uitknop aan de zijkant. Raak je die knop aan? Dan ontgrendelt je telefoon al terwijl jij hem oppakt.
Aan de voorkant kijk je naar een topscherm, zoals je van Samsung gewoon bent. Het Infinity Display is een Super AMOLED-scherm van 6 inch. Zo ben je verzekerd van dynamische kleuren en scherpe contrasten.

Camera: 3 lenzen achteraan

Aan de achterkant vind je maar liefst een driedubbele camera. Met de hoofdcamera (24 MP) maak je heldere, levendige kiekjes. De breedhoeklens gebruik je om tot 120 graden van je gezichtsveld vast te leggen. Camera nummer 3 combineer je met de hoofdcamera om diepte te geven aan je beelden. Ideaal voor portretten.

De frontcamera is een selfiemachine van 24 megapixel. In donkere omgevingen krijg je hulp van de aanpasbare led-flash én van de scherm-flash. Tip: voeg een blur-effect toe aan je selfie met de modus ‘Selfie Focus’. Zo spat je nog meer van het scherm.

Gemak: 4 handigheidjes

Samsung zet ook in op soft- en hardware die je leven eenvoudiger maken. Dit zijn maar enkele van de handigheidjes die je via de A7 in huis haalt…

  • Persoonlijke assistent: Bixby beantwoordt je vragen, maakt je smartphone-gebruik efficiënter, en herinnert je aan afspraken.
  • Dual sim en extra geheugen: je kunt 2 simkaarten en een microSD-kaart (tot maar liefst 512 GB) in de Samsung Galaxy A7 stoppen.
  • Gezichtsherkenning: kijk naar de camera alsof je een selfie neemt en je smartphone ontgrendelt in 1-2-3.
  • Gescheiden accounts: via Secure Folder en Dual Messenger hou je werk- en privécommunicatie perfect gescheiden.

Op zoek naar een smartphone met een knap amoled-scherm en niet minder dan 4 cameraís ?

Ontdek de nieuwigheden

in de winkel

of op vandenborre.be.

Nuttige linkKan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters