Samsung Q800T qled-tv: verbluffende beelden in 8K

Samsung Q800T qled-tv: verbluffende beelden in 8K

Geniet van een unieke kijkervaring met de Q800T-tv van Samsung. Ze bevat de meest geavanceerde technologieën op audiovisueel gebied. Denk maar aan een 8K-resolutie, een intelligente upscaling, Object Tracking Sound+ … Ontdek er hieronder alles over.

8K-resolutie: alsof je door het raam kijkt

8K-resolutie: alsof je door het raam kijkt

Met 8K gaat een nieuwe wereld voor je open. Elk beeld op de Samsung Q800T-televisie van 65 inch bevat maar liefst 33 miljoen pixels, dat is 4 x meer dan 4K en 16 x meer dan full hd. Het resultaat? Zelfs van heel dichtbij zie je de pixels niet. De beelden waar je naar kijkt zijn haarscherp en zeer gedetailleerd. Zo krijg je het gevoel dat je midden in de actie staat en de scènes zelf beleeft.

Een slimme processor

Een slimme processor

De Q800T-televisie is uitgerust met de meest geavanceerde processor van Samsung voor beeldverwerking : de AI Quantum Processor 8K. Deze processor is het kloppende hart van je qled-tv en zorgt voor alle bewerkingen op de beelden.

De Quantum Processor van Samsung ondersteunt ook slimme upscaling via AI Upscaling. Wat is dat? Deze technologie verwijdert ruis uit beelden, maakt randen scherper en herstelt de kleinste details in het beeld. Bovendien houdt ze rekening met de omgeving waarin je naar tv kijkt. Zo past de processor bijvoorbeeld het beeld aan op basis van het licht in de kamer. Het doel? Je een optimaal contrast en perfecte helderheid bieden in alle omstandigheden.

De processor analyseert eveneens het omgevingsgeluid en past het audiovolume in functie daarvan aan. Het geluid wordt zelfs geoptimaliseerd in functie van de akoestiek in de kamer. Zo hoor je altijd perfect wat er op de televisie gezegd wordt. Super!

Object Tracking Sound+: een perfecte sound

Object Tracking Sound+: een perfecte sound

Dankzij de nieuwe Object Tracking Sound-technologie en de extra luidsprekers boven de televisie, hoor je alles perfect. Het resultaat is een verbluffende audio die je het gevoel geeft dat jij je midden in de actie bevindt. Alle qled 8K-modellen zoals deze Q800T, zijn voorzien van de Object Tracking Sound+-technologie. Via extra speakers aan de zijkanten van het scherm, geniet je van een nog meeslepender geluid.

Intelligente filter tegen reflecties

Intelligente filter tegen reflecties

Omgevingslicht dat op het scherm reflecteert is vervelend want het beïnvloedt het contrast en de zwarttinten. En wanneer heldere voorwerpen in beeld komen, stoort dit je kijkervaring. Dit gebeurt niet met deze Samsung-tv! Haar slimme antireflectiefilter voorkomt reflecties op het scherm. Kijk op klaarlichte dag naar een film zonder die vervelende reflecties en geniet van het uitstekende contrast van je qled-tv.

Intense game-ervaring

Intense game-ervaring

De Samsung Q800-televisie is uitgerust met Real Game Enhancer+, functies die speciaal voor gaming ontworpen zijn. Zo schakelt Auto Game Mode de TV automatisch naar de beeldmode met de laagste input lag (10 ms) zodat je zo min mogelijk beeldvertraging hebt tijdens het gamen. Terwijl Game Motion Plus en FreeSync zorgen voor een vloeiende game-ervaring. Dynamic Black Equalizer maakt alle schaduwdetails zichtbaar. En natuurlijk is er een verbeterde surround sound zodat je helemaal opgaat in het spel. Met deze tv ben je helemaal klaar voor de game-ervaring van de toekomst!

Op zoek naar een televisie die je een unieke audiovisuele ervaring biedt? Ontdek de Samsung Q800T-tv in onze winkels.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters