Ga voor premium geluidskwaliteit met de Sennheiser MOMENTUM-earbudsDe Sennheiser MOMENTUM True Wireless-earbuds zijn ideaal voor wie wil genieten van een uitstekende audiokwaliteit en een grote bewegingsvrijheid. Achter de prachtig vormgegeven bluetooth-oordopjes schuilt Sennheisers audiofiele drivertechnologie. Top!


Een hifiketen? Nope, earbuds!


De Sennheiser MOMENTUM bieden een uitzonderlijk hifigeluid. De combinatie van eigen audiofiele Sennheiser-drivers, een staaltje van Duitse techniek en toonaangevende codecs zorgen voor een onvervalste hifiklank.

Met de interne equalizer personaliseer je makkelijk je luisterervaring. Stel de klank van om het even welke bluetooth-geluidsbron bij en maak er een eigen luistersessie van.

 

Extra troef: dankzij de bluetooth 5.0-technologie beweeg je vrij, terwijl je naar je favoriete muziek luistert. Zin om mee te brullen en te dansen, laat je gaan!


Can you hear me?!


Tuurlijk! Dankzij Transparent Hearing blijf je je omgeving perfect horen zonder je oordopjes uit te nemen. Je verlies geen contact met wat er rondom jou gebeurt. Beantwoord oproepen, voer gesprekken en luister toch naar je muziek.


Mis geen enkele beat


Het laatste wat je wil, terwijl je meebrult met je liedjes, is een verbroken verbinding die de muziek doet haperen. Toonaangevende technologieën zoals NFMI verzekeren je een naadloze luistersessie waarvan je elke beat hoort.


Jij hebt de controle in handen


Alle bedieningsfuncties van de MOMENTUM-earbuds zijn binnen handbereik, zonder dat je daarvoor je smartphone nodig hebt. Muziek afspelen, een oproep beantwoorden, de stemassistent gebruiken...Met de aanrakingsinterface op beide oorknoppen gaat het vanzelf!


Intelligente gebruikersinterface


De interactie met je Sennheiser MOMENTUM verloopt supervlot. Hij ondersteunt intelligente functies zoals automatisch aankoppelen bij de eerste activering en auto on/off. Zo speel je je liedjes meteen af. En dankzij smart pause mis je geen enkele noot muziek.


Personaliseer je ervaring


De gratis Sennheiser Smart Control app (iOS & Android) helpt je bij het bedienen, updaten en configureren van je oortelefoon. Luister naar muziek zoals jij dat wil.


Tijdloze elegantie


Van de fijn gesculpteerde oordoppen met hun metalen details op de buitenkant tot de met stof omhulde behuizing… Elk onderdeel van de Sennheiser MOMENTUM-earbuds is zorgvuldig vormgegeven. Het resultaat? Duurzaamheid en tijdloze elegantie! Ook het bijgeleverde laadetui is slim bedacht: een stoffen buitenkant, een ingebouwde USB-C-poort aan de achterkant en een magnetische sluiting. Geniet van dit functionele en trendy accessoire.

Beperkte stock

3,8
€ 149,00 € 199,00
Beperkte stock

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters