Siemens IQ700: een combinatie van stoom en warme lucht voor perfecte bakresultaten

Gezond stoomkoken, conventioneel bakken of braden? Dat maakt niet uit, de Siemens IQ700-inbouwstoomovens kunnen het allemaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de Siemens HS658GXS7 en zijn 15 bakfuncties. Ontdek snel al zijn troeven!

Gezonder koken dan met een traditionele oven

Gezonder eten zonder een extra inspanning te moeten doen in de keuken? Het kan! De serie IQ700 combi-stoomovens van Siemens zijn hét gezonde alternatief voor de traditionele ovens. Stoomkoken gebeurt zonder vetstof en vrijwaart de aroma’s, de vitamines en de voedingsstoffen van de levensmiddelen. Je let op je lijn én je eet lekker ... Wat wil je nog meer?

100 % warme lucht, 30 % energiebesparing

Wil je je gerechten sneller klaar hebben zonder extra energieverbruik? Voor wie niet zoveel geduld heeft, beschikt deze multifunctionele oven ook over een warme lucht ECO-bakfunctie. Het voordeel? Je gerechten zijn sneller klaar en je verbruikt minder energie. Zo win je niet alleen tijd, maar bespaar je ook in je portemonnee!

Perfect resultaat zonder inspanning

Koken als een prof, maar zonder al te veel moeite te moeten doen? Het kan! Deze inbouwoven van Siemens heeft verschillende hulpsystemen om het je wat makkelijker te maken en je te helpen om al je gerechten te doen slagen.

In het ingebouwde receptenboek van je oven, dat je kan bekijken via de cookControl Plus-functie, vind je alle juiste instellingen. Je hoeft enkel het gerecht te selecteren en het gewicht in te voeren, je oven doet de rest.

Nog meer recepten vind je via de Home Connect-app die je de juiste instellingen voor je oven zal doorsturen. Als je wil kan je het bereidingsproces zelfs starten van op afstand!

De gaartijd van je ingrediënten controleren was nog nooit zo makkelijk als met deze Siemens serie IQ700-ovens. Met de ingebouwde roastingSensor Plus beheers je de bereidingswijze van je vlees, brood en gebak tot in de puntjes. Hoe? Deze braadthermometer bepaalt heel nauwkeurig de kerntemperatuur van je gerechten zodat je precies weet wanneer ze klaar zijn.

Past perfect bij hedendaagse interieurs

Deze inbouwoven van Siemens is niet alleen onmisbaar in je keuken, met zijn strakke design past hij ook moeiteloos in de modernste leefruimten. Hij is ook discreet en oogt dus ook mooi in de meer traditionele keukens. Installeer hem waar je maar wilt, de Siemens IQ700 HS658GXS7-stoomoven zal je zowel culinair als esthetisch bevallen.

Wil je meer weten over de prestaties van deze Siemens-inbouwstoomoven? Afspraak in een Vanden Borre-winkel of op www.vandenborre.be.

4,9
€ 1.799,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters