Duik de keuken in met Vanden Borre

Niets is beter dan homemade, toch? Wel, wij bij Vanden Borre helpen je op weg! Met onze selectie toestellen haal je de chef in jezelf naar boven en maak je ongetwijfeld enorm lekkere gerechten klaar. Bestel online en laat je toestel snel, gratis en veilig bij jou thuis leveren.

Onze broodovens

Zelf je brood bakken? Vanden Borre helpt je een handje. Je kan kiezen tussen programmeerbare modellen met een glutenvrij programma en een warmhoudfunctie.

Onze keukenrobots

Wist je dat je met een keukenrobot smoothies, milkshakes, sausjes, … klaarmaakt? Probeer er elke dag iets moois van te maken samen met je partner en/of kinderen. Verras elkaar met iets lekkers!

Onze friteuses

Jezelf verwennen, mag natuurlijk ook eens ;-) Als je zot bent van heerlijke knapperige frietjes of snacks, ben je aan het juiste adres.

Onze machines om te grillen

Toch liever een iets gezondere maaltijd? Maak verrukkelijke en zelfgemaakte croque-monsieurs of broodjes klaar! Of eerder een voorkeur voor vlees? Met een steengrill bak je je stukje vlees op een gezonde manier want je gebruikt zout i.p.v. boter.

Onze blenders, mixers en soepmakers

Heb je tegenwoordig wat meer moeite om de rits van je broek te sluiten? Denk aan je gezondheid en zorg voor gezonde maaltijden. Groentjes snijden en mixen? Laat dat maar over aan een mixer of blender! Fan van soep? Met een soepmaker is dat zo klaar.

Onze stoomkokers

En de sporters onder ons, die willen natuurlijk in vorm blijven! Met een stoomkoker stoom je bijvoorbeeld snel je groentjes of je vis en behouden ze hun vitamines.

Onze yoghurtmakers

Na de inspanning komt de ontspanning! Tja, na een lange dag op kantoor krijgt een mens honger, toch? Met een yoghurtmaker maak je thuis makkelijk verschillende desserts in een recordtempo.

Onze ijs- en sorbetmachines

Of ben je eerder een ijsliefhebber? Ga dan voor een ijs- en sorbetmachine en beëindig de avond in schoonheid met je vrienden of familie.

Met deze handige tips hopen we jou wat inspiratie te geven om het in de keuken zo aangenaam mogelijk te maken. Voor urenlang kookplezier mag je altijd op ons rekenen.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters