Duik de keuken in met Vanden Borre

Nu de restaurants gesloten zijn en we allemaal plots meer binnenblijven, besteden we ook meer tijd in de keuken. We inspireren je daarom graag met onze selectie toestellen om de chef in je naar boven te halen. Bestel online en laat je toestel snel, gratis en veilig bij jou thuis leveren.

Onze broodovens

Zelf je brood bakken? Vanden Borre helpt je een handje. Je kan kiezen tussen programmeerbare modellen met een glutenvrij programma en een warmhoudfunctie.

Onze keukenrobots

Wist je dat je met een keukenrobot smoothies, milkshakes, sausjes … klaarmaakt? Probeer er elke dag iets moois van te maken samen met je partner en/of kinderen. Verras elkaar met iets lekkers!

Onze friteuses

In deze Corona-tijden mag je jezelf wel eens verwennen. ;-) Als je zot bent van heerlijke knapperige frietjes of snacks, ben je aan het juiste adres.

Onze machines om te grillen

Slaat de verveling toe? Maak verrukkelijke en zelfgemaakte croque-monsieurs of broodjes klaar! Liever een stukje vlees? Met een steengrill bak je je stukje vlees op een gezonde manier want je gebruikt zout i.p.v. boter.

Onze blenders, mixers en soepmakers

Deze crisis kan nog een tijdje duren… Denk aan je gezondheid en zorg ook voor gezonde maaltijden. Groentjes snijden en mixen? Laat dat maar over aan een mixer of blender! Fan van soep? Met een soepmaker is dat zo klaar.

Onze stoomkokers

Zorg dat je genoeg vitamines binnen hebt om in vorm te blijven! Met een stoomkoker stoom je bijvoorbeeld snel je groentjes of je vis en behouden ze hun vitamines.

Onze ijs- en sorbetmachines

Na de inspanning komt de ontspanning! Tja, met al dat telewerk krijgt een mens honger, toch? Met een ijs- en sorbetmachine maak je thuis makkelijk roomijs of sorbetijs in een recordtempo.

Onze kastdiepvriezers

Onze gouden tip: wil je je voedsel liefst zolang mogelijk bewaren? Dan is een kastdiepvriezer wat je zoekt! Hij beschikt ook over laden waar je je ingevroren etenswaren makkelijk in stockeert.

Met deze handige tips hopen we jou wat inspiratie te geven om het thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Voor urenlang kookplezier mag je altijd op ons rekenen.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters