Garantie 3: Advies en informatie van specialisten

Als verkoper volg ik regelmatig opleidingen om zo de klanten goede raad en persoonlijk advies te geven. Wat ik aangenaam vind, is dat elke klant andere behoeften en vragen heeft. Ik probeer me telkens in zijn plaats te stellen en hem het beste toestel voor te stellen, aangepast aan zijn situatie.

Ook voor een simpel toestel als een haardroger is wat uitleg de moeite waard. Ik had nooit gedacht dat er zoveel verschillende soorten waren.

Hoe doen we dit?

1.

Onze verkopers in de winkels volgen regelmatig gespecialiseerde opleidingen over de verschillende toestellen. Zo zijn ze steeds op de hoogte van innovaties en de nieuwste technologieŽn.

2.

Ons webteam zorgt ervoor dat u op vandenborre.be snel en makkelijk alle informatie vindt die u nodig hebt om de beste keuze te maken. Vind bijvoorbeeld uw product in enkele stappen met onze productenwijzers.

3.

Ons telefoonteam staat voor u klaar om u te helpen uw aankoop voor te bereiden en producten te bestellen. Bel hiervoor naar het nummer 02 334 00 00.

Voor een milieubewuste keuze geven we u ook graag ecologisch advies en ecologische gebruikstips, in onze winkels en op onze website.

Vind uw toestel in enkele stappen

Met onze online productenwijzers leiden we u aan de hand van enkele eenvoudige vragen naar de toestellen die het beste bij u passen. Bovendien vertellen we er steeds bij waarom we net deze toestellen aanbevelen.

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons

Neem contact met ons op

Nog karakters