Een man zit op de grond met zijn HP-laptop

HP, omdat elke ervaring waardevol is

De HP Envy x360 15,6 heeft alles wat je nodig hebt om op alle mogelijke manieren te creëren. Omdat elke ervaring waardevol is, combineer je de creatieve kracht van je pc met de prachtige kleuren van je 15,6-inch scherm. Je geeft het beste van jezelf met de indrukwekkende graphics en de kracht van de 13e generatie Intel® Core™ processor met EVO-label.

Een man zit op zijn bed en werkt op zijn HP-laptop

Compact, duurzaam ontwerp (EPEAT Gold)

Voor de Envy serie heeft HP gestreefd naar de perfecte fusie tussen compact design en voorbeeldige duurzaamheid, gecertificeerd EPEAT Gold. De HP Envy x360 15,6Ē laptop biedt een uitzonderlijke ervaring dankzij het elegante ontwerp en de stevige structuur. Met zijn compacte formaat is hij perfect geschikt om overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd productief blijft, waar je ook bent.
 
Als EPEAT Gold gecertificeerd product biedt de HP Envy een milieuvriendelijke oplossing zonder in te leveren op prestaties. Kies voor de Envy en geniet van kracht en betrouwbaarheid, allemaal in een compact formaat dat voldoet aan al je computerwensen.

Een man die een vergadering houdt via zijn HP-laptop

HP Fast Charge

Met HP Fast Charge verspil je nooit nog kostbare tijd aan het wachten tot je laptop is opgeladen. Dankzij deze geavanceerde technologie kan je de batterij tot 50% opladen in slechts 30 minuten. Of je nu onderweg bent, in een vergadering zit of in een bar aan het werken bent, je kan je toestel snel opladen en je activiteiten hervatten zonder onderbreking.
 
Geniet van totale vrijheid en ongeëvenaarde productiviteit met HP Fast Charge. Laat je niet vertragen door batterijbeperkingen. Kies voor HP en geniet van snel en efficiënt opladen, elk moment van je drukke dag.

Een man ligt op de grond en kijkt naar een video op zijn HP-laptop

Hoogperformante technologie, Intel EVO

De Envy is ontworpen om topprestaties te leveren. In combinatie met het Intel EVO-platform stelt hij je in staat om de grenzen van productiviteit en creativiteit te verleggen. Dankzij deze perfecte combinatie geniet je van een hoge reactiesnelheid, een langere batterijduur en snelle connectiviteit om aan al je computerbehoeften te voldoen. Het Intel Evo-label is een garantie voor hoge kwaliteit.
 
Ben je een veeleisende professional of een gepassioneerd designer, de Envy met Intel EVO levert uitzonderlijke prestaties, een soepele gebruikerservaring en optimale efficiëntie. Ervaar een wereld zonder compromissen en vervul je zwaarste taken met gemak.
 
Je kiest voor de HP Envy met Intel EVO-technologie en wil een nieuwe dimensie van computerprestaties ontdekken? Kom hem bewonderen in je favoriete winkel.

5,0
€ 1.099,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters