HP Instant Ink: nooit meer zonder inkt

HP verlost je voor altijd van dit baalmoment: net wanneer je een belangrijk document moet afdrukken, blijkt de inkt van je printer op. Met HP Instant Ink krijg je automatisch nieuwe inktpatronen opgestuurd als je oude cartridges bijna leeg zijn.

Hoe het werkt

Het principe is even eenvoudig als revolutionair: voor een vast bedrag per maand print je een bepaald aantal pagina’s per maand af. Het maakt niet uit of je tekst in zwart-wit of foto’s in kleur afdrukt. En is je inkt bijna op? Dan bestelt jouw HP-printer in jouw plaats nieuwe cartridges. Je hoeft ze alleen nog aan de deur aan te nemen en in je toestel te stoppen.

Kortom, HP Instant Ink is een printoplossing op inktpatronen waarmee je tijd en geld bespaart. Zo zit je nooit meer zonder inkt en kun je jouw persoonlijke printplan altijd aanpassen, pauzeren of opzeggen.

Inktplannen

 

Light

 

10 pagina's per maand

 

€ 1,49 per maand

Occasional  

50 pagina's per maand

 

€ 4,99 per maand

Moderate  

100 pagina's per maand

 

€ 6,99 per maand

Frequent  

300 pagina's per maand

 

€ 13,99 per maand

Business  

700 pagina's per maand

 

€ 27,99 per maand

- Print je meer in een maand? Koop extra pagina’s in sets van 10-20 pagina’s, voor 1 € per set (afhankelijk van je plan).
- Print je minder in een maand? Neem tot maximaal 3x het aantal pagina's van je printplan mee naar de volgende maand.
Je kan je plan altijd aanpassen, pauzeren of opzeggen. Je zit nergens aan vast.

De duurzame optie

Met HP Instant Ink bespaar je niet alleen geld, maar help je ook mee aan een duurzame planeet. Doordat HP Instant Ink gebruik maakt van grotere cartridges en minder verpakkingsmateriaal wordt er gemiddeld 69% aan energie bespaard en 70% minder water verbruikt. Je inkt of toner wordt rechtstreeks bij je thuisbezorgd, wat ervoor zorgt dat de CO2 uitstoot daalt met maar liefst 73%.

Stuur je gebruikte en lege cartridges gratis terug naar HP, dan recycleren zij deze om nieuwe cartridges te maken. 85% van de HP Instant Ink cartridges bestaat uit gerecycleerd plastic. HP Instant Ink is een duurzame keuze!

Volledige controle

HP Instant Ink is een moderne, flexibele manier om met prinkterinkt om te gaan. Daar hoort ook een modern dashboard bij. Op de site van HP Instant Ink zie je alle relevante data op jouw persoonlijke dashboard: je huidige formule, het aantal afgedrukte pagina’s, de status van je inktpatronen, noem zo maar op.

Via dit overzicht hou je je inktverbruik tot op de druppel in de gaten en pas je jouw plan eventueel aan op basis van die data. Zo weet je zeker dat jouw printplan de grootste besparing oplevert.

Op zoek naar een startcard van HP Instant Ink?

Meer info over de registratie van je printer via HP vind je hier..

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters