5 Bosch-huishoudtoestellen voor de ideale keuken

Stel je ideale keuken samen volgens je eigen smaak. De huishoudtoestellen van Bosch bieden design én prestaties. Ze zijn heel gebruiksvriendelijk en bijzonder ingenieus. Bovendien zijn ze perfect en elegant te combineren in elke keuken. Hobbykoks houden van de vergevorderde opties, wie het graag simpel houdt in de keuken vindt ze vooral heel praktisch.

Je ideale keuken: intelligent en polyvalent

Een geweldige keuken begint met de perfecte kookaccessoires. De huishoudtoestellen van Bosch zijn heel intelligent en veelzijdig.

De Serie 6-ovens

De ovens van de nieuwe Serie 6 zoals de HBA3740S0 bieden je meer dan 40 verschillende programma’s! Herontdek je favoriete recepten en het gemak van ovenbereidingen. Duid gewoon het gerecht aan dat je wilt bereiden, het gewicht van je bereiding en de oven doet de rest.

En het onderhoud? Dat is nog eenvoudiger: deze oven is uitgerust met een pyrolysefunctie en is dus zelfreinigend. Schakel de functie in, laat de oven opwarmen tot 450°C en wacht even. Wanneer de oven is afgekoeld, veeg je hem even schoon met een vochtige doek en klaar!

Kookplaat FlexInduction

In je ideale keuken wil je natuurlijk ook een moderne kookplaat. De huishoudtoestellen van Bosch staan garant voor een mooie combinatie van hedendaags design en futuristische functies. De PXE651FC1E ergonomische inductiekookplaat met FlexInduction-technologie past zich aan je gewoonten aan. Een of meerder kookpannen, op volle kracht of gewoon even warm houden, aan jou de keuze!

Wanneer de functie MoveMode is ingeschakeld, wordt de CombiZone opgedeeld in 2 zones met een voorgeprogrammeerde temperatuur. De kookplaat is uiterst veilig en vormt geen gevaar voor kinderen.

Dampkap

Het oog wil ook wat! Je ideale keuken is een belangrijke leefruimte: richt ze extra mooi in met de Bosch DWF97KM60-dampkap. In een Amerikaanse of open keuken? Ze past perfect bij elke interieurstijl. Dit gekantelde model in zwart en glas verrast ook door zijn uitzonderlijke zuigkracht.

Je ideale keuken is bovenal leuk en praktisch

Rijmt een perfecte keuken voor jou met comfort en gebruiksvriendelijkheid? De elektrotoestellen van Bosch maken je dagelijks leven makkelijker met leuke, speciaal voor jou uitgedachte opties.

Vaatwasser VarioSpeed

Vergeet de Bosch SMV46CX04E-vaatwasser niet! Met zijn VarioSpeed-functie kun je niet enkel het programma kiezen, maar ook de duur. Plots bezoek over de vloer? Heb je snel propere glazen nodig? Gebruik het Speed-programma en na enkele minuten heb je stralend nette glazen.

Zelfs volledig geladen win je tot 50% aan wastijd. Het toestel is ook ontworpen met een geoptimaliseerde droogfunctie. Het drogen gebeurt aan de hand van natuurlijke condensatie om zoveel mogelijk stroom te besparen.

Koelkast Bottom-Freezer VarioStyle

Laat je ten slotte verrassen door de Bosch KGN39IJ3A, een koel-vriescombinatie VarioStyle. Het zijn de eerste koelkasten ter wereld met een wisselbaar deurpaneel. Zo kun je een stijlvolle kleurtoets aan je keuken toevoegen. Druk je persoonlijkheid en creativiteit uit door te kiezen uit de 13 beschikbare kleuren.

Naast handig en tof zijn deze toestellen met hun energieklasse A++ vooral zuinig. De binnenkant zit vol ingenieuze functies. Je laat je ongetwijfeld verleiden door de VitaFresh-compartimenten die je voedingsmiddelen bewaren in 2 verschillende omgevingen. Bovenaan garandeert een extradroge lade de perfecte hygiëne van vlees en vis. Onderaan zorgt een lade voor de ideale vochtigheidsgraad om je fruit en groenten zo lang mogelijk vers te houden. En dan is er nog de NoFrost-technologie van Bosch waardoor je je vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Het vocht verdampt waardoor er geen ijsvorming is.

Klaar voor je ideale keuken?

Ontdek de huishoudtoestellen van Bosch in al onze Vanden Borre-winkels of online op vandenborre.be.

4,5
 • Type: Oven
 • Type oven: Warmeluchtoven
 • Inhoud oven: 71 l

4,0
€ 929,00
 • Type kookplaat: Inductie moduleerbaar
 • Aantal kookzones: 4
 • Breedte: 60 cm

 
€ 1.349,00
 • Type: Schouwdampkap
 • Energieklasse: A
 • Energieverbruik jaar: 40 kWh

4,5
€ 669,00
 • Type: Volledig integreerbare vaatwasser
 • Geluidsniveau: 48 dB
 • Energieverbruik jaar: 294 kWh/jaar

5,0
€ 799,00
 • Ecocheques aanvaard
 • Totale inhoud: 366 l
 • Koeltechniek koelk.: Dynamisch
 • Koeltechniek diepvr.: No Frost
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters