Win een trip naar de JBL Snow Party in Val Thorens

Het gaat gebeuren: 3 dagen lang skiën, snowboarden en feesten tijdens de JBL Snow Party. Want het bekende audiomerk organiseert zijn tweede trip naar de Franse Alpen in april 2020. En jij kunt erbij zijn …

Wat is de JBL Snow Party?

De Snow Party is 1 groot feest voor 400 VIP-gasten van JBL. Win jij één van de felbegeerde duotickets? Dan reis je in stijl, verblijf je bij Club Med, ga je overdag skiën of snowboarden én geniet je ’s avonds van waanzinnige liveoptredens. Denk al maar eens na over wie je zou meevragen naar zo’n onvergetelijk evenement.

Het is de derde keer dat de JBL Snow Party plaatsvindt. Eén wereldster is al zeker van zijn of haar plekje, want die komt optreden. Hoe jij van de partij kunt zijn? Dat ontdek je hieronder …

Lekker vol programma van 2 tot 5 april 2020

Van je aankomst op 2 april tot je terugkeer naar België op 5 april word je in de watten gelegd. Je logeert all-in, dus je dag begint telkens met een heerlijk ontbijt. En ’s avonds sluit je af met onvergetelijke après-skifeestjes.

De wedstrijd loopt nog tot 31 januari 2020. Meer details over de trip en de volledige actievoorwaarden vind je op www.jbl.com/snowparty. Veel geluk en vervolgens veel plezier gewenst!

Shop JBL en win

Koop één van de JBL-producten hieronder om kans te maken op deze luxueuze trip:

Heb je je keuze gemaakt en een hoofdtelefoon of luidspreker gekocht? Ga dan naar www.jbl.com/snowparty om deel te nemen aan deze actie.

Ben je op zoek naar oortjes, een hoofdtelefoon of een luidspreker? Bekijk dan alle JBL-producten in de winkel of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters