JURA-espressomachines: smaakvolle koffie, hoogwaardig design

Ben je een echte koffieliefhebber? Ontdek de JURA-espressomachines. Ze staan garant voor een optimale koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en uitzonderlijk design.

Producten van JURA

JURA is een Zwitsers merk dat zich volledig op premium-volautomaten voor koffiespecialisten toespitst. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn begrippen die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. En voor haar espressomachines baseert JURA zich op 3 belangrijke pijlers: een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Om altijd een perfect resultaat te bereiken doet JURA beroep op ingenieurs. Zij hebben een revolutionaire impulsextractieproces ontwikkeld om de extractietijd te optimaliseren, voor een ongekend en vol aroma. JURA-koffiemachines zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen omdat ze voorzien zijn voor allerlei spitstechnologieën, zodat noodzakelijke instellingen aan de toestellen automatische worden verricht. En qua design? Deze koffiemachines combineren zuivere vormen, edele materialen en een compromisloze afwerking.

JURA's technologieŽn

Aroma G3-molen

Aroma G3-molen

De Aroma G3-molen heeft 6 maalstanden waaruit je kiest om een kop koffie te zetten naar jouw smaak. Hoe fijner de gemalen koffie, hoe intenser de smaak.
Intelligent Water System

Intelligent Water System

Dankzij het Intelligent Water System en de Claris Smart waterfilter is ontkalken niet nodig. De waterfilter communiceert met de koffiemachine en beschermt het toestel tegen kalkaanslag. Resultaat: een langere levensduur.
Intelligent Pre Brew Aroma System

Intelligent Pre Brew Aroma System

Het intelligente Pre Brew Aroma System zorgt voor een gelijkmatige bevochting van de gemalen koffie. Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.
Zoom op het stoompijpje van de JURA koffiemachine

Ideale temperatuur voor melkschuim

De innovatieve opschuimpijpjes van JURA zorgen dankzij de revolutionaire technologie voor heerlijk zacht en consistent melkschuim met fijne poriën.

De JURA Operating Experience (J.O.E.®) app brengt alle functies van JURA volautomaten op je smartphone, je tablet en zelfs op je Apple Watch. Geef je favoriete specialiteiten elke gewenste naam en voorzie ze van een afbeelding naar keuze. Via schuifregelaars pas je de instellingen aan je persoonlijke smaak aan. Filmpjes helpen je op weg als je vragen hebt en met één tip met de vinger ben je bij de JURA klantenservice. Dankzij regelmatige updates heb je met J.O.E.® steeds de eenvoudigste en modernste volautomaatbediening op zak.

Alle Jura producten tonen
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters