SumUp-kaartlezers: mobiel, efficiŽnt en alles in ťťn

Vanaf 1 juli 2022 moeten alle handelszaken in België klanten minstens één elektronische betaalmethode aanbieden. SumUp heeft de ideale oplossing! De SumUp-kaartlezers zijn innovatieve betaalterminals, helemaal mobiel en compact om eenvoudig kaartbetalingen te aanvaarden, waar en wanneer je wil.

De voordelen

De voordelen

  • Bij SumUp zit je als handelaar nergens aan vast: geen contract en papierwerk, geen maandelijkse vaste kosten, geen verrassingen. Slechts een vast, laag percentage van 1,69% per transactie. Je betaalt dus alleen als je de kaartlezer daadwerkelijk gebruikt en je hebt dus ook geen kosten die doorlopen als je hem niet gebruikt. 
  • SumUp-kaartlezers accepteren alle credit- en debetkaarten en contactloze betalingen met bijvoorbeeld telefoon of smartwatch, zoals Apple Pay en Google Pay. Bovendien zijn ze volledig mobiel en je kan dus om het even waar betalingen ontvangen.
  • 5 minuten na de aankoop van een SumUp-kaartlezer kan je al betalingen accepteren. Het enige wat je hoeft te doen, is de gratis SumUp-app downloaden en een account aanmaken. 

De voordelen

SumUp Air

De SumUp Air-kaartlezer vergemakkelijkt het aanvaarden van alle mogelijke bankkaarten met behulp van je smartphone of tablet. Je verbindt de SumUp Air met je toestel via Bluetooth en de gratis SumUp-app. Het af te rekenen bedrag toets je simpelweg in op de smartphone/tablet. Klanten kunnen zelf bepalen hoe zij wensen te betalen, contactloos of door de kaart in de kaartlezer te steken.
 
De kaartlezer accepteert tot wel 500 transacties op 1 volle batterij. Na de werkdag kan je de kleine, compacte en mobiele kaartlezer heel eenvoudig wegsteken. In de bundle met zijn oplaadstation kan je je kaartlezer altijd professioneel presenteren aan je klanten en heb je nooit het probleem van een lege batterij.

SumUp Solo

SumUp Solo

De SumUp Solo-kaartlezer is het eerste model met een groot touchscreen en een slimme gebruikersinterface voor een optimale betaalervaring voor je klanten. Het tijdperk van lelijke, lompe en grote kaartlezers is met de SumUp Solo definitief voorbij. Ga mee met de tijd.
 
SumUp Solo is een standalonetoestel met een geïntegreerde simkaart, wifiverbinding en gratis onbeperkte mobiele data. Een smartphone of tablet heb je dus niet nodig. Het dockingstation is meegeleverd. Je zal nooit meer met een lege batterij zitten en de kaartlezer kan je op professionele wijze op je toonbank presenteren. De SumUp Solo werkt natuurlijk ook als hij niet meer in het oplaadstation zit. Na de werkdag kan je de kleine, compacte en mobiele kaartlezer heel eenvoudig wegsteken.

SumUp 3G-kaartlezer en printer

SumUp 3G-kaartlezer en printer

De SumUp 3G-kaartlezer en printer is een totaaloplossing, inclusief printer, om zonder moeite kaartbetalingen te beheren. Het is een standalonetoestel met een geïntegreerde simkaart, wifiverbinding en gratis onbeperkte mobiele data. Een smartphone of tablet heb je dus niet nodig. 
 
In het betaalpakket zit ook een bonnenprinter, waarmee je gemakkelijk, waar je ook bent, tot 800 papieren ticketjes kan uitprinten per oplaadbeurt, en een houder en lader waarmee je de kaartlezer mooi kan presenteren en je je geen zorgen hoeft te maken om de batterij. De SumUp 3G is multifunctioneel: de kaartlezer, printer en oplader zitten in 1 pakket.

Kom de SumUp-kaartlezers van dichtbij bekijken in je favoriete Vanden Borre-winkel en vraag, indien nodig, advies aan een verkoper!

5,0
€ 39,99

5,0
€ 49,99

 
€ 79,99

 
€ 139,99
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters