KitchenAid Espresso Collection:
de kunst van espresso in je eigen huis

Wil je thuis de barista in jezelf naar boven brengen? Met zijn nieuwe Artisan-espressomachines brengt KitchenAid de authentieke espresso-ervaring naar je keuken. Je maakt er echte espressoshots mee, net als populaire espressodranken zoals latte, cappuccino, macchiato, americano, flat white en zelfs affogato. Wil je je eigen bonen malen? Ook in dat geval heeft KitchenAid aan jou gedacht.

De Artisan-espressomachines

Een authentieke Italiaanse smaak

Een authentieke Italiaanse smaak

Met de KitchenAid-espressomachine kan je koffiezetten zoals jij dat het liefste doet. De voorinfusie met lage druk zorgt voor een langzame, gelijkmatige extractie vóór de hogedrukextractie. Het resultaat: een rijk shot met een vol aroma. De Italiaanse pomp van 15 bar geeft precies de juiste druk voor de perfecte laag crema.

Met behulp van 2 slimme sensoren wordt de watertemperatuur tijdens het hele bereidingsproces constant gehouden, waardoor je de allerlekkerste espressoshots kan zetten. Een slimme regelaar houdt de watertemperatuur binnen het optimale espressobereik.

Solo of duo?

Solo of duo?

Met de keuzeschakelaar voor dosering kan je eenvoudig een of twee shots bereiden met 1 druk op de knop, en naar wens je eigen shotvolume programmeren. Bereid een shot espresso of 2 tegelijk met de filterdrager en zijn 2 schenktuiten.

Een authentieke Italiaanse look

Een authentieke Italiaanse look

Het Artisan-model is ontworpen met oog voor de details. Na je geslaagde creaties ruim je de KitchenAid-espressomachine heel vlot op. Het toestel heeft een uitneembare lekbak voor een gemakkelijke reiniging en een ingebouwde 'leeg mij'-melding. Bovendien vind je op de bovenkant van de espressomachine een kopjeswarmer, ideaal voor wanneer je echt niet goed wakker bent.

De espressomachine heeft een slank design en is verkrijgbaar 7 verbluffende kleuren, waaronder Empire Red, Onyx Black, Almond Cream en Candy Apple.
 

De Artisan-koffiemolen

Uiterst nauwkeurig

Uiterst nauwkeurig

Met de KitchenAid-koffiemolen bereik je een uitzonderlijke maalprecisie voor je thuis gezette koffie. Je kan kiezen uit 70 nauwkeurige instellingen, van grof voor French Press tot fijn voor espresso. De professionele, roestvrijstalen maalschijven zorgen voor een superieure maalprecisie, een perfect consistent resultaat en daarmee een optimale smaakextractie bij elk kopje.

Antistatische technologie

Antistatische technologie

De koffiemolen is voorzien van een antistatische technologie om statische lading te verminderen, minder te knoeien en een schone koffiemaling te garanderen. Doordat de onderkant strak tegen de molen aan past, houd je alles netjes en schoon.

Houd je koffie vers

Houd je koffie vers

Zorg goed voor die heerlijke koffieboontjes. Je kan je ongebruikte bonen in een luchtdichte bus bewaren, zodat de versheid behouden blijft en je eenvoudig van koffieboon kan wisselen bij elke bereiding. Het bovenste en onderste reservoir van de koffiemolen zijn uv-bestendig, om je bonen en gemalen koffie langer vers te houden.

Wil je de kunst van het maken van de perfecte espresso onder de knie krijgen? Kom de KitchenAid-espressomachines en de KitchenAid-koffiemolen van dichtbij bekijken in je .

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters