Haier HTF-710DP7-koelkast: flexibele elegantie

Elegant design, grote opslagcapaciteit, flexibele lade, uitstekende zichtbaarheid, antibacteriële technologie ... De Haier HTF-710DP7 heeft alles om je te bekoren. Meer weten? Ontdek alles over deze topkoelkast in ons dossier!

Een XXL-capaciteit in een elegant design

Met een breedte van 90 cm en ultrabrede glazen leggers biedt deze Cube-koelkast van Haier je een totale capaciteit van 628 liter. Het koelkastgedeelte heeft een volume van 428 liter en voor de diepvriezer is dat 200 liter. Deze frigo is ideaal om grote hoeveelheden verse en bevroren voedingsmiddelen in te bewaren.

Een koelkast met een grote opslagcapaciteit én een elegant ontwerp? Met Haier haal je ze in huis! Deze French Doors-koelkast is niet enkel handig om al je voedingsmiddelen in te bewaren, ze ziet er ook nog goed uit dankzij haar hoogwaardige inox-afwerking. En de ingebouwde handgrepen zorgen voor een extra mooie toets.

De grootste troef: de Switch Zone

Te weinig ruimte in het koelkastgedeelte of in de diepvriesruimte? Deze Haier HTF-710DP7 heeft een oplossing: de Switch Zone. Dit is een uniek en zeer flexibel compartiment met een capaciteit van 90 liter. Gebruik het compartiment zowel als koelkast of als vriezer. Je hoeft enkel de temperatuur in te stellen (van -18°C tot 5°C) naargelang je behoeften. Geen extra koelkast of diepvriezer nodig dus!

Een uitstekende zichtbaarheid

De Daylight-technologie van deze koelkast bestaat uit led-lampen die de hele ruimte verlichten. Via deze heldere en intensere verlichting geniet je van een perfecte zichtbaarheid wanneer je producten in de koelkast plaatst of eruit haalt. En dat allemaal zonder je te verblinden dankzij het Slow Lightning-systeem van Haier.

AntibacteriŽle technologie

De HTF-710DP7-koelkast is uitgerust met de exclusieve ABT-technologie (antibacteriële technologie) van Haier. Deze technologie gebruikt UV-licht om tot 99,8 % van de bacteriën te verwijderen. Je voedingsmiddelen behouden dus hun smaak en je kan ze langer bewaren. De hygiëne in je koelkast is optimaal. Goed nieuws voor jouw gezondheid en die van je gezin.

Een zone voor je groenten

Haier laat niets aan het toeval over, zelfs je groenten blijven langer vers dankzij de Humidity Zone. Deze French Doors-koelkast is voorzien van een groentelade met een vochtigheidgraad van 90 %, terwijl de koude lucht efficiënt blijft circuleren. Je bewaart er je groenten en fruit in de ideale omstandigheden in.

Nood aan een nieuwe koelkast met een grote opslagcapaciteit? En je wil ook een elegant model? Ontdek de Haier HTC-710DP7-koelkast in een van onze winkels!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters