Krups Evidence: volleerd volautomatisch

De Krups Evidence is een volautomatische koffiemachine die alle kneepjes van het baristavak kent. Het toestel maalt verse bonen en maakt even lekkere espresso als de koffiebar om de hoek. Het verschil? Die koffiebar vind je om de hoek van je straat, de Krups Evidence staat om de hoek in je eigen huis. Heerlijk!

15 dranken altijd binnen handbereik

Haal je een Krups Evidence in huis? Dan hoeft ook de menukaart van je keuken of woonkamer niet onder te doen voor die van een koffiebar. Het toestel heeft 15 voorgeprogrammeerde koffie-, thee- en melkbereidingen: van espresso tot macchiato en van groene thee tot melkschuim. Daarbovenop kies je uit verschillende temperaturen, maalgraden en sterktes.

Natuurlijk maakt een toestel van dit niveau gebruik van echte melk. En wat nog straffer is: je maakt 2 melkbereidingen tegelijkertijd met de Krups Evidence. Daarin onderscheidt deze machine zich echt van zijn concurrenten, die alleen 2 zwarte koffies tegelijk kunnen serveren. En zeg nu zelf: met zijn tweeën is het veel gezelliger om samen die eerste slok van je cappuccino te nemen, toch?

Stijlvol design met grote reservoirs

Het design van de Krups combineert klasse met gebruiksvriendelijkheid. Zo bevat het toestel grote reservoirs (voor 2,3 liter water en 260 gram koffiebonen) die toch compact werden geïntegreerd in het ontwerp. En binnenin optimaliseert het Quattro Force-systeem van Krups elke belangrijke stap van een koffiebereiding: malen, tamping, percolatie en reiniging.

Je bedient het toestel via een knap oled-touchscreen. Dat is gebruiksvriendelijk en snel. Want met enkele tikjes heb je de volledige controle over de bereiding en krijg je in no time perfecte resultaten. Bovendien zijn er handige sneltoetsen, zoals de toets die een extra shot koffie als een energiebommetje toevoegt aan je favoriete drankje. Of de sneltoets naar een cappuccino-in-één-klik!

Ook het onderhoud gaat vanzelf

Denk jij nu: “Hoe meer zo’n koffiemachine kan, hoe meer onderdelen ik moet onderhouden en schoonmaken”? Dan heb je misschien gelijk. Tenzij … je koffiemachine dat voor jou doet! Dit toestel heeft een zelfreinigend programma dat even draait na elk gebruik. Alleen het melksysteem moet je achteraf nog even zelf schoonspoelen.

Ook goed om te weten: na gebruik wordt het water weggevoerd van het verwarmingselement. Zo beperk je kalkvorming. Is je apparaat na verloop van tijd toch aan een ontkalking toe? Dan geeft de Krups Evidence zelf een seintje en volstaat het om hem gewoon een reinigingstabletje toe te stoppen.

Al getest en goedgekeurd op onze blog

Onze blogster Adèle mocht de Krups Evidence al eens een paar dagen uitproberen bij haar thuis. Werd het toestel een evidentie in haar huishouden? De hele familie kwam meteen op de koffie.
Lees gauw of AdŤle en het toestel dat zonder kleerscheuren overleefden ...

Op zoek naar een volautomatische koffiemachine die je ook thuis de perfecte koffies voorschotelt?

Ontdek de Krups Evidence in de winkel of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters