ASUS X415: eenvoudige draagbaarheid, moeiteloze productiviteit

ASUS X415: eenvoudige draagbaarheid, moeiteloze productiviteit

Ben je als student of jonge professional op zoek naar een laptop die past bij je standvastige en rationele persoonlijkheid? Ben je niet echt gehecht aan modetrends en geef je de voorkeur aan eenvoudige, praktische items die je leven vergemakkelijken. Dan voldoet de ASUS X415 ongetwijfeld aan jouw eisen op het gebied van prestaties, uiterlijk en budget.

Slim en praktisch

Slim en praktisch

De ASUS X415 is een van ’s werelds kleinste allround laptops. Met zijn 1,6 kg neem je hem overal mee naartoe en het fullsize toetsenbord zorgt voor een comfortabele type-ervaring. De grijze kleur geeft hem een eenvoudige en strakke stijl.

Verhoog je efficiŽntie

Verhoog je efficiŽntie

Ga intense dagen aan met de prestaties van een betrouwbare processor. Met de Intel Core i3-processor kan je verschillende taken tegelijkertijd combineren. Je start je computer in enkele seconden op en je hebt 256 GB SSD-opslag ter beschikking, zodat je talrijke foto's, video's en documenten nooit verloren gaan.

NanoEdge: when less means more

NanoEdge: when less means more

Het nieuwe frameloze tweezijdige NanoEdge-scherm van de ASUS X415 heeft een veel kleinere voetafdruk dan zijn voorganger. Hij heeft een groot schermoppervlak van 14 inches met smalle randen van slechts 6,5 mm en je krijgt extreem meeslepende beelden, zowel voor het werk als ontspanning.

De ASUS X415 neemt minder plaats in en zo heb je meer ruimte voor andere items op je bureau. En de ASUS Eye Care-technologie reduceert blauw licht tot 30% voor een comfortabele leeservaring.

Lange levensduur batterij en snel opgeladen

Lange levensduur batterij en snel opgeladen

Werk sneller en langer met de ASUS X415. Hij beschikt over een 3x langere batterijlevensduur dankzij de ASUS SuperBattery. En in slechts 49 minuten is hij opnieuw voor 60% opgeladen.

Audio

Audio

Het geluid is rijk, sterk en levendiger dankzij de ASUS SonicMaster Audio-technologie. AudioWizard optimaliseert dan weer de audio-instellingen voor de modi muziek, film, gaming, opnames en spraak.

De Windows 11-ervaring

De Windows 11-ervaring

Je maakt op de ASUS X415 ook kennis met Windows 11, het nieuwe besturingssysteem van Windows. Het heeft een volledig nieuwe look & feel met vele nieuwe functies. Volg je passies en verhoog je productiviteit met nieuwe tools die speciaal ontworpen zijn om je te helpen bij het creëren van wat je maar wil.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters