{Include name error}

6 laptops voor wie de lat hoog legtAls veeleisende laptopgebruiker verwacht je van een nieuw toestel veel rekenkracht, een multifunctioneel design en de nieuwste Windows-functies. We selecteerden voor jou 6 compacte laptops (12 tot 14 inch) die toch vlotjes over die driedubbele lat springen.


Lenovo Ideapad 330s: voor voortdurend gebruik


De Ideapad 330s is vanbinnen en vanbuiten ontworpen om vaak en lang te gebruiken. Je werkt vlot dankzij de i5-processor, bewaart al je bestanden op de SSD-schijf van 256 GB, en na amper een kwartier laden kan het toestel er alweer 2 uur tegenaan. Aan de buitenkant kreeg de Ideapad 330s een beschermlaag die slijtage door dagelijks gebruik tegengaat.

Functie in de kijker: Windows 3D. Deze laptop draait op Windows 10. Je krijgt dus de nieuwste, volledige versie van Windows. Maak bijvoorbeeld gebruik van de 3D-tools in Paint en PowerPoint om te tekenen en te presenteren.

Koop nu

Lenovo Yoga 530: flexibel entertainment


What’s in a name? Natúúrlijk kan een Yoga-toestel alle houdingen aan. Draai het scherm van de Lenovo Yoga 530 helemaal om en plots heb je een tablet in handen. Hoe je het scherm ook draait, de beeld- en geluidskwaliteit blijft onveranderd. Je bekijkt films op het full hd-scherm van 14 inch terwijl Harman Audio-speakers voor een rijk, krachtig geluid zorgen.

Functie in de kijker: Windows Touch. Uiteraard bevat dit 2-in-1-toestel Windows Touch. Je kunt je muis en toetsenbord achterwege laten en tikken, swipen en zoomen met je vingers. Dankzij Windows Touch blijft je besturingssysteem even gebruiksvriendelijk in de tablet-modus.

Koop nu

HP Spectre x360: klasse op kantoor en thuis


De HP Spectre x360 is compact (13,3 inch), dun (13,9 mm) en licht (1,3 kg). Dat komt mooi uit, want je wilt dit toptoestel elke dag meenemen van je woonkamer naar je kantoor en weer terug. Onder de motorkap zit voldoende rekenkracht (i5-quadcoreprocessor) voor al je kantoortaken en in elk van de 4 standen straalt de laptop klasse uit.

Functie in de kijker: Windows Security. Alle nieuwste Windows-functies zijn beschikbaar op dit Microsoft-toestel, ook op het vlak van beveiliging. Het Windows Defender Security Center wordt het hoofdkwartier van waaruit je onder andere je virusscanner en firewall aan het werk ziet. Daarnaast stel je hier ook ouderlijk toezicht in om je kinderen te beschermen terwijl ze surfen.

Koop nu

Acer Spin 3: veelzijdige volhouder


Beeld je in: je werkt een paar uur op je laptop. Dan klap je het scherm helemaal om en ontspan je met de tablet die je plots in handen hebt. Daarna zet je je toestel in de keuken in tent-modus. Tot slot bekijk je een film in de weergave-modus. Herkenbaar? Dan heb je wellicht een Acer Spin 3 in huis, want die voegt een maximale autonomie van 12 uur toe aan zijn veelzijdigheid.

Functie in de kijker: Windows Ink. Deze laptop heeft een touchscreen en Windows 10. Dat betekent dat je geen notitieblok meer nodig hebt. Zeker met de optionele pen maak je gewoon voortdurend gebruik van Windows Ink. Je schrijft, tekent en omcirkelt eenvoudigweg op je scherm.

Koop nu

Asus ZenBook 13: in alle omstandigheden zen


Met de Asus ZenBook 13 hou je het hoofd koel in alle omstandigheden. Je weet nu eenmaal dat je razendsnel kunt werken dankzij zijn i7-quadcoreprocessor, zelfs als je niet op kantoor bent. En die kans is best groot, want met zijn gewicht van amper 1,12 kilogram neem je deze dunne ultrabook overal mee naartoe.

Functie in de kijker: Windows Hello. Zelfs inloggen doe je in no time op de ZenBook 13. Dankzij Windows Hello heb je geen wachtwoord meer nodig. Raak de ingebouwde vingerafdruksensor kort aan en ga aan de slag. Zo kan bovendien niemand nog stiekem meelezen terwijl je je wachtwoord intikt.

Koop nu

Microsoft Surface Pro: baas boven baas


Wat voor job je ook doet, met een Microsoft Surface Pro ben je een baas. Want de kans is groot dat je zowel het meest compacte (12,3 inch) als het meest krachtige (i7-processor met tot 16 GB werkgeheugen) toestel van al je collega’s hebt. Eigenlijk is dit een supertablet van amper 770 gram die je met een Type Cover-toetsenbord helemaal omtovert tot een alleskunner.

Functie in de kijker: Windows 10 Pro. Microsoft ontwikkelt Windows én produceert zijn eigen Surface-toestellen. Je krijgt dus de garantie dat je software en hardware perfect op elkaar zijn afgestemd. Bij de Surface Pro krijg je bovendien Windows Pro, met extra zakelijke opties zoals BitLocker-beveiliging, extern inloggen en Hyper-V.

Koop nu

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters