Nespresso Original-koffiemachines: Unieke aromaís aan een voordelige prijs

Hou jij van een authentieke espresso of een heerlijke lungo? Dan is een Nespresso Original koffiemachine perfect voor jou. Een druk op de knop volstaat om te genieten van unieke koffie-aroma’s. Goed nieuws: bij aankoop van een deelnemende Nespresso Original-koffiemachine ontvang je nu tot 100% van de prijs van je toestel terug door gespreide kortingen op koffiebestellingen.

20230919_Nespresso_prod.png

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Bij elk kortingsplan hoort een aantal koffiebestellingen en een minimum aantal capsules per bestelling om zo tot 100% van de prijs van uw Nespresso machine te ontvangen.
 
Bijvoorbeeld: bij aankoop van een Essenza Mini of Inissia geniet je van kortingsplan A ter waarde van € 130. Bij dit kortingsplan horen 8 koffiebestellingen en minstens 70 capsules per bestelling. Bij jouw eerste koffiebestelling ontvang je € 25 korting. Daarna ontvang je telkens € 15 korting op jouw 7 volgende koffiebestellingen, geplaatst binnen de twee jaar na jouw eerste koffiebestelling. Jouw kortingsplan is geldig op nespresso.com/be of in een Nespresso Boutique in België

Actie geldig van 18/09/2023 t.e.m. 07/01/2024.

20230919_Nespresso_square_Bloc1.jpg

Original-koffiemachines zonder melkfunctie

De Essenza Mini is de kleinste machine van Nespresso ooit. Ze is gebruiksvriendelijk, ziet er prachtig uit en biedt een ongeëvenaarde kwaliteit. De ideale koffiemachine voor als je weinig ruimte hebt op je keukenblad!

20230919_Nespresso_square_Bloc2.jpg

Een ultracompacte koffiemachine die innovatieve technologie combineert met een modern design? Da’s de Nespresso Inissia, beschikbaar in verschillende speelse kleuren. Deze machine is gestroomlijnd voor maximaal gebruiksgemak.

20230919_Nespresso_square_Bloc3.jpg

De Nespresso Pixie heeft een stijlvol design en is slechts 11 cm breed. In slechts 25 seconden is deze koffiemachine klaar om lekkere koffie te zetten. Na 9 minuten inactiviteit schakelt ze over naar slaapstand zodat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat. Hou je van een zwarte koffie of van melkrecepten zoals een cappuccino of een latte? Of ga jij resoluut voor een espresso? Dan is een Nespresso Citiz voor jou gemaakt. Één druk op de knop volstaat om elke dag te beginnen met je favoriete kopje koffie.

20230919_Nespresso_square_Bloc4.jpg

Original-koffiemachines met melkfunctie

Wil je graag de volle smaak van koffie proeven? Met het One-Touch systeem van de Nespresso Atelier maak je met één druk op de knop je lievelingskoffie en melkdrankjes klaar. Deze koffiemachine maakt tot 9 verschillende receptjes klaar! Volle melk of amandelmelk? Z’n automatische melkopschuimer schuimt het met gemak op.

Met de Creatista Uno laat je je creativiteit de vrije loop en tover je thuis latte art in je kopje. Het stoompijpje zorgt elke keer voor het perfecte melkschuim. Je hebt de keuze uit 3 soorten koffierecepten en tal van melkinstellingen. Ze wordt geleverd met een roestvrijstalen melkkan.

Fan van koffie met melk? Dankzij het melkreservoir van de Nespresso Lattissima-koffiemachines bereid je met één druk op de knop melkspecialiteiten. Bewaar het melkreservoir tussen twee koffiezetbeurten in de koelkast en geniet steeds van verse cappuccino en latte macchiato.

Doe nu je voordeel

Is zo’n knappe koffiemachine met Nespresso-capsules perfect voor jou? Bij aankoop van een deelnemende Nespresso Original-koffiemachine ontvang je nu tot 100% van de prijs van je toestel terug door gespreide kortingen op koffiebestellingen.


Hoe geniet je van de kortingen?

HOE GENIETEN VAN DE EERSTE KORTING?


1. Koop een deelnemende Nespresso Original machine op vandenborre.be of in je Vanden Borre-winkel.

2. Neem je aankoopbewijs en het serienummer van de machine bij de hand.

3. Ga naar https://promo.nespresso.be/nl/machine-registration en volg de stappen om je eerste bestelling te plaatsen.

HOE GENIETEN VAN DE VOLGENDE KORTINGEN?

1. Ga naar de Nespresso app of website en log in op jouw account.

2. Bestel het minimum aantal capsules zoals aangegeven in je kortingsplan.

3. De korting wordt automatisch verrekend in jemandje. Geniet van je koffiemoment!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters