Vijf Nespresso Vertuo Pop koffiemachines  met bijbehorende koffiekop, in 5 kleuren

Nespresso Vertuo Pop: de kleurrijke koffierevolutie

Stap in een nieuwe wereld van koffiebeleving met de Nespresso Vertuo Pop. Van fruitige espresso’s tot royale mugs, creëer het allemaal met slechts één druk op de knop. Ontdek alles over deze intuïtieve koffiemachines!

Een witte Nespresso koffiemachine met drie soorten koffie

Jouw favoriete kleur & kopje

Van Spicy Red tot Pacific Blue, Vertuo Pop barst van de speelse kleuren en maakt een stijlvol statement van jouw koffiemomenten. Plaats je Nespresso-capsule in de koffiemachine, druk op de knop en je koffie is zo klaar! 
 
Deze koffiemachine leest de unieke barcode van elke Vertuo-capsule en onthult zo de geheimen van elke koffie, van aroma tot crema. Extra leuk: de Vertuo Pop updatet automatisch voor een sublieme koffiebeleving, kopje na kopje. En de machine is gemaakt van 35% gerecycleerd plastic om de impact op het milieu te verminderen. 

Vier koffiekoppen van verschillende formaten

Koffiestijlen à volonté

De elegante Vertuo Pop-koffiemachine biedt je de keuze uit 4 kopgroottes:
 
  • Intense espresso (40 ml)
  • Dubbele espresso (80 ml)
  • Harmonieuze gran lungo (150 ml)
  • Royale mug (230 ml)
 
Je koffie is vers gebrand en verzegeld in individuele Nespresso-capsules. Die capsules zijn bewust gemaakt in aluminium. Het bewaart de heerlijke aroma’s van je koffie veel langer en is eindeloos recycleerbaar. Gebruikte capsules mag je gerust in de PMD-zak gooien. Dat is sneller, efficiënter en vooral eenvoudiger.

Een blauwe Nespresso koffiemachine met twee soorten koffie

Modern & strak design

De Vertuo Pop is een compacte koffiemachine met een fris en vrolijk ontwerp. Bovendien is de witte Vertuo Pop ook verkrijgbaar met Aeroccino om heerlijke melkrecepten te bereiden.

Binnenkant van het extractiesysteem

Innovatieve extractie

Elke Vertuo-machine maakt gebruik van een gepatenteerd extractiesysteem ontwikkeld door Nespresso, de Centrifusion™-technologie. Hoe werkt het? Plaats een capsule in het toestel en sluit de hendel. De capsule wordt geactiveerd en roteert tot 4.000 keer per minuut. De gemalen koffie vermengt zich met water en creëert de perfecte crema. Eenvoudig genieten!

We hebben ze getest

Als echte koffieliefhebster mocht onze blogster Shana de Vertuo Pop met Aeroccino thuis testen. Benieuwd of deze koffiemachine met Nespresso-capsules bij haar in de smaak viel? 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters