Een afbeelding van de voor- en achterkant van de Nothing Phone (2a)

Nothing Phone (2a): een krachtige en unieke smartphone

Ben je op zoek naar een krachtige smartphone met een helder scherm, die professionele foto's maakt en gemaakt is met oog voor het milieu? Kies dan voor de Nothing Phone (2a) met Android 14. Je hoeft je smartphone alleen nog maar te personaliseren.

Een afbeelding van het scherm van Nothing Phone (2a)

Een smartphone met hoge prestaties

Multitasking is kinderspel met de Nothing Phone (2a). Zijn nieuwe Dimensity 7 200 Pro custom processor biedt 8 kernen en snelheden tot 2,8 GHz. Bovendien kan je met de RAM Booster technologie 8 GB Ram toevoegen om meer uit je apps te halen. Maar dat is nog niet alles: de 5.000 mAh batterij gaat 2 dagen mee. Het extraatje: in slechts 20 minuten heb je een volledige dag autonomie met de 45W snellader en een volledige oplaadbeurt duurt minder dan 1 uur.

Een man en een vrouw gekleed in het zwart, elk met een Nothing Phone (2a) in de hand.

Maak professionele foto's

Vanaf nu zijn al je foto's van professionele kwaliteit dankzij de hoofdcamera met 2 x 50 MP sensoren, een ultragroothoeklens en optische en elektronische stabilisatoren. Zelfs selfies worden een succes met de 32 MP-camera aan de voorkant. Bovendien verbeteren verschillende technologieën zoals TrueLens, Motion Capture, Portrait Optimiser en de modi Night en Ultra XDR je foto's. Details overdag en 's nachts, onscherpte en huidtinten worden allemaal bewerkt voor het best mogelijke resultaat.

En hoe zit het met video’s? De 1080p video-opname met 60 fps betekent dat je heldere, stabiele 4K-video's vastlegt met optische beeldstabilisatie. Je kan ze ook verbeteren in de actiemodus met de toevoeging van elektronische beeldstabilisatie.

Zoom op de twee lenzen van de Nothing Phone camera (2a).

Persoonlijke innovatie

Je smartphone lijkt op jou: de twee camera's in de NFC-spoel geven de indruk van ogen waarachter zich het intelligentiecentrum verbergt dat de telefoon aandrijft, net als een brein. De camera registreert visuele informatie, de Glyph lichtinterface verzendt gegevens in de vorm van beeld en geluid, terwijl de NFC-spoel digitale informatie verzendt en ontvangt.

Een in het zwart geklede persoon haalt een witte Nothing Phone (2a) uit zijn tas.

Een duurzame smartphone

Vind je ecologie belangrijk? Wel, deze smartphone heeft de kleinste CO2-voetafdruk van het merk: 52 kg CO2-uitstoot. Hij bevat materialen die zijn gewonnen uit de productie van Ear 2 hoofdtelefoons, evenals 100% gerecycled aluminium, tin en koperfolie, en meer dan 50% van de plastic onderdelen uit ecologisch verantwoorde bronnen. Bovendien bevat de verpakking geen plastic en is deze gemaakt van gerecyclede vezels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters