Ook als je thuiswerkt, kan je vertrouwen op Vanden Borre

Op momenten die er echt toe doen, kan je vertrouwen op Vanden Borre. Dus zorgen we er graag voor dat jouw thuiswerkplek zo goed en aangenaam mogelijk is uitgerust. Al onze toestellen kan je online bestellen, en we leveren ze snel, gratis en in alle veiligheid aan huis.

Beeldschermen

Heeft je oude beeldscherm een upgrade nodig? Of is het toch niet zo aangenaam werken op die kleine display van je laptop? Kies hier je ideale computerscherm.

Toetsenborden

Een goed toetsenbord maakt thuiswerken een stuk aangenamer. Ergonomie boven! Ontdek onze verschillende modellen.

Muizen

Gebruik je altijd de trackpad van je laptop? Overweeg dan een muis. Ook dat zal je lichaamshouding verbeteren en je comfort verhogen.

Harde schijven

Zit de harde schijf van je computer bijna vol? Met een externe harde schijf breid je je opslagcapaciteit makkelijk en snel uit. Bekijk de diverse mogelijkheden.

Printers

All-in-one printer, inktjet, fotoprinter ... Welk model je ook nodig hebt, wij hebben ze allemaal in huis. Bekijk ons printeraanbod.

Inktpatronen

Het merk of model van je printer doet er niet toe, bij Vanden Borre vind je een ruim assortiment inktpatronen.

Je merkt het, we doen er alles aan om thuiswerken vlot te laten verlopen. Bekijk ons aanbod online of ga langs in de Vanden Borre-winkel in je buurt.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters