Philips Latte Go: volautomatisch, vers en gevarieerdDe Philips Latte Go EP5334/10 is een volautomatische espressomachine met verse bonen en verse melk. Je gebruikt en onderhoudt dit toestel in amper een paar seconden, en je geniet minstens 20.000 kopjes lang van heerlijke zwarte espresso en romige latte macchiato.Bewaar je eigen koffierecept

De Philips Latte Go maakt 6 koffievariëteiten in een handomdraai: koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, café au lait en americano. Maar daar stoppen je opties niet. Je kiest onder andere ook uit 5 maalstanden en 5 aromasterktes.

Heb je de hoeveelheid, de sterkte én de temperatuur van je drankje gepersonaliseerd? Dan bewaar je jouw recept op de LatteGo zodat je in de toekomst nog sneller je favoriete koffie drinkt.

Verse melk verfrissend geÔntegreerd

De Philips LatteGo is hét toestel voor liefhebbers van koffie met melk. Want het innovatieve melksysteem mengt melk en lucht op hoge snelheid in een ronde melkopschuimer. Daardoor blijven de luchtbelletjes kleiner en krijg je zijdezacht melkschuim.

Bovendien zit er een handig bewaardeksel bij de LatteGo. Maak het melkbakje los van het toestel, sluit het af met zijn bewaardeksel, en zet de melk in de koelkast tot morgenochtend. Zo blijft je melk fris en vers, en gaat er geen druppel verloren.

Ook de bonen worden trouwens beschermd door een nieuwe aroma-afdichting. Zo behouden je koffiebonen hun heerlijke aroma langer. Bovendien dempt de afdichting het geluid dat je maalmolen maakt.

Schoonspoelen onder de kraan

Het tweedelige melksysteemheeft geen buizen of verborgen delen. Daardoor maak je het in minder dan 15 seconden schoon onder de kraan. Of je stopt beide delen in de vaatwasser. Dan kost het je nog geen 5 seconden om jezelf te verzekeren van een schoon, hygiënisch melksysteem.

Het hart van je koffiemachine is de zetgroep, en ook die zetgroep is volledig afneembaar. Je maakt dit onderdeel net zo eenvoudig schoon: gewoon even spoelen onder de kraan.

Klaar voor 20.000 kopjes

Hoeveel kopjes koffie drinken jij en/of je gezin elke dag? De maalmolens van de Philips Latte Go zijn 100% keramisch. Dat is heel hard materiaal waarmee je zeer precies maalt. Ze maken minstens 20.000 perfecte kopjes koffie voor je klaar. Daar kom je vele, vele jaren mee toe, toch?

Tot slot is dit toestel uitgerust met de gepatenteerde AquaClean-waterfilter. Vervang je die telkens wanneer de machine je vertelt dat dit nodig is? Dan blijft je water altijd helder en zuiver. Je hoeft het toestel dan minstens 5.000 kopjes lang niet te ontkalken.


Op zoek naar volautomatische espressomachine met een supersnel en gebruiksvriendelijk melksysteem? Ontdek de Philips Latte Go in de winkel.

Bekijk de Philips EP5334/10 Latte GO  — Bekijk alle espressomachines van Philips