Rowenta X-Force Flex: de meest geavanceerde stofzuiger ooit

De Rowenta X-Force Flex 15.60-steelstofzuiger heeft alles voor een optimale schoonmaakbeurt: zuigkracht, een lange autonomie, automatische snelheid, een flexibele steel en veel meer. Meer weten over deze uitzonderlijke stofzuiger? We geven je graag tekst en uitleg!

OngeŽvenaarde zuigkracht

OngeŽvenaarde zuigkracht

Met een zuigkracht tot 230 Airwatts wordt je vloeren stofzuigen een fluitje van een cent. En dankzij de slimme borsteltechnologie past je stofzuiger het vermogen automatisch aan naargelang het vloertype – voor optimale resultaten, keer op keer.
 
Regel je de zuigkracht liever zelf? Geen enkel probleem: via het display kies je eenvoudig uit 5 niveaus.

Lange batterijduur

Lange batterijduur

De krachtige batterij heeft een autonomie tot 80 minuten, zodat je met een volle batterij je woning in één keer helemaal onder handen neemt. Nadien plaats je de Rowenta-stofzuiger gewoon op het oplaadstation. Zo is hij tegen de volgende schoonmaakbeurt weer volledig opgeladen!

Een veelzijdige stofzuiger

Een veelzijdige stofzuiger

Op zoek naar een multifunctionele stofzuiger die komaf maakt met stof en vuil in huis? De Rowenta RH99F1WO is helemaal iets voor jou. Haal de steel eraf en vorm hem in een oogwenk om in een handstofzuiger – ideaal om kleinere oppervlakken te stofzuigen.

Dankzij de meegeleverde accessoires maak je ook andere oppervlakken moeiteloos schoon: plinten, plafonds, de bovenkant van je meubels ... Heb je huisdieren? Goed nieuws: tegen de Animal Turbo-borstel maakt rondslingerend dierenhaar geen schijn van kans.

Flexibel als geen ander

Flexibel als geen ander

Last van je rug? Geen paniek, want deze steelstofzuiger van Rowenta is uitgerust met een flexibele steel. Met een simpele druk op de knop vouwt de steel in tweeën, zodat je makkelijk onder meubels stofzuigt zonder je te bukken. Je rug zal je dankbaar zijn!

Wasbare filter en extra filter

Wasbare filter en extra filter

Om je steelstofzuiger in topvorm te houden, is hij uitgerust met een filterreinigingsmelding. Zo weet je wanneer het tijd is om de filter te reinigen en blijft je stofzuiger steeds optimaal presteren.

Is de filter van je X-Force Flex 15.60 echt versleten? Met gemak vervang je hem door de meegeleverde extra filter. Je stofzuiger kan dus nog een hele tijd mee!

5,0
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters