Samsung Galaxy Z Fold6 en Z Flip6: Galaxy AI is here

Maak kennis met de gloednieuwe Galaxy Z Fold6 en Galaxy Z Flip6 smartphones en de Galaxy Ultra en Galaxy Watch7 smartwatches! Dankzij de Galaxy AI-functies  laat je je creativiteit de vrije loop, verhoog je je productiviteit en ontgrendel je een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Galaxy Z Fold6

Een vrouw stopt de Galaxy Z Fold6 dichtgevouwen in haar broekzak

Ultramodern premium design

De Galaxy Z Fold6 is de meest complete Foldable van Samsung. Het design en de prestaties zijn geoptimaliseerd. Het dubbele scharnier is verbeterd, waardoor je device beter bestand is tegen druk en de vouwlijn op het scherm minder zichtbaar is. Hierdoor kan je de Galaxy Z Fold6 langer gebruiken. Met de zero-gap close kun je de Galaxy Z Fold6 volledig dichtvouwen tot een strakke look van slechts 12,2 mm. Neem hem nóg gemakkelijker mee in je broekzak of tas, want hij lichter is geworden.

Binnenin het draagbare design van de Galaxy Z Fold6 vind je de functies van een mini-pc, die je kan openvouwen voor een complete ervaring en maximale productiviteit. Bovendien is de buitenkant van duurzame materialen gemaakt met de Armor Aluminium behuizing en Gorilla Glass Victus2, waardoor je smartphone beter bestand is tegen krassen en deuken.

Close-up op de drie camera's achteraan de roze dichtgevouwen Galaxy Z Fold6

Maximale productiviteit

Een van de opvallende kenmerken van de Galaxy Z Fold6 is het extra grote 7.6 inch edge-to-edge scherm wanneer je de smartphone volledig openvouwt. Dit biedt een perfecte omgeving om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen, en met de kracht van Galaxy AI ga je zelfs nog een stap verder. 

Dankzij Circle to Search met Google op de nieuwe Galaxy Z Fold6 kun je nu nog optimaler gebruikmaken van je smartphone. Open meerdere vensters naast elkaar zonder het overzicht te verliezen. Scroll je op Instagram en zie je een leuke jas? Omcirkel het om het te zoeken en ontdek meer informatie over de wereld om je heen. Je hoeft niet langer te navigeren naar een zoekmachine, maar kunt direct vanaf een foto/video informatie opzoeken. En met het grote scherm kun je resultaten naast elkaar bekijken, waardoor je veel efficiënter en gemakkelijker kunt vinden waar je naar op zoek bent.

De opengevouwen Samsung Galaxy Z Fold6 op een lichtgrijze achtergrond

Meeslepende beeldkwaliteit

Het grote scherm van de Galaxy Z Fold6 licht tot wel 2.600 nits op, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van een extra helder scherm. Binnen of buiten onder de zon, met Vision Booster blijft jouw beeldscherm altijd leesbaar. Daarnaast brengt de verbeterde Ray Tracing al jouw games tot leven door lichtreflecties en schaduwen nog realistischer te weergeven. Wat je ook kijkt of speelt op de Galaxy Z Fold6, je wordt gegarandeerd meegenomen in een next-level ervaring.

Met de nieuwste Snapdragon® 8 Gen 3 chipset kun je genieten van verbeterde prestaties, vloeiende weergaves en langere (game)sessies. En omdat de Galaxy Z Fold6 is uitgerust met een grotere Vapor Chamber, oftewel het koelsysteem, hoef je je ook niet meer druk te maken om oververhitting van jouw device.

Galaxy Z Flip6

De dichtgevouwen Galaxy Z Flip6 in de hand van een man

Ultramodern en strak design

De Galaxy Z Flip6 is completer dan ooit. Het dubbele scharnier is verbeterd, waardoor je device beter bestand is tegen druk en de vouwlijn op het scherm zichtbaar is. Tegelijkertijd wordt de buitenkant beschermd door de Armor Aluminium behuizing en Gorilla Glass Victus2, wat je smartphone beter bestendig maakt tegen krassen en deuken. 

Ook vanbinnen heeft de Galaxy Z Flip6 een update gekregen. Zo heeft hij nu een batterij van 4.000 mAh - hetzelfde als de Galaxy S24 - en een verhoogd gebruiksduur tot wel 4 uur dankzij een energiezuiniger beeldscherm en de nieuwste en krachtigste Snapdragon® 8 Gen 3 chipset in een Galaxy device. Haal alles uit je device dankzij het nieuwe koelsysteem, oftewel de Vapor Chamber. Dit beschermt je device namelijk tegen oververhitting, waardoor je ‘m de hele dag door kunt gebruiken zonder je zorgen te maken.

Een jonge man die aan het glimlachen is met oortjes in zijn oren

Superhandige functies

De Flex Window van de Galaxy Z Flip6 is expressiever dan ooit! Verander je foto’s in interactieve wallpapers met behulp van Galaxy AI en laat je creatieve kant zien. Ga voor 3D weergaves en stickers die reageren op beweging of voor unieke achtergrondjes die in real-time veranderen op basis van tijd en weersomstandigheden. Je kunt ook gemakkelijk communiceren vanaf het kleine scherm van de Galaxy Z Flip6 zonder de smartphone volledig open te flippen. Zo kun je onderweg vanaf het Flex Window je notificaties checken en snel reageren op berichten.

Quick Reply, een AI-powered technologie, analyseert jouw voorgaande berichten en stelt opties op die je kunt gebruiken om te antwoorden. Ben je in het buitenland en spreek je de taal niet? Je hebt nu ook een persoonlijke tolk op zak met de Interpreter functie op je smartphone. Deze functie vertaalt direct wat jij inspreekt naar een andere vreemde taal en andersom.

Op het scherm van de dichtgeplooide Galaxy Z Flip6 zien we een foto van vier lachende jongeren

Uitstekende camera’s

Leg de beste herinneringen vast met de 50 megapixel camera van de Galaxy Z Flip6 (dezelfde camera als die van de Galaxy S24). Maak nu content van professionele kwaliteit met heldere en gedetailleerde resultaten. Door je hoofdcamera te gebruiken in Flex Mode, ofwel de 90-gradenstand, kun je nu ook selfieportretten van hogere kwaliteit maken die scherper zijn dan ooit! Dankzij het unieke design van je Foldable kun je jezelf blijven zien vanaf het Flex Window terwijl je selfies maakt. Maar je krijgt ook nog een beetje hulp van Galaxy AI om de meest professionele foto’s te maken. Deze technologie in je device zorgt namelijk voor nauwkeurige weergaves tot in detail, van wimpers tot huidtinten. Daarnaast kun je de FlexZoom gebruiken om objecten te fotograferen. Galaxy AI analyseert het gefotografeerde object en de achtergrond en past automatisch het shot aan voor de perfecte foto.


Krijg € 200 terug, bovenop de inruilwaarde van je oude toestel


Bij aankoop van een Samsung Galaxy Z Fold6 of Galaxy Z Flip6 en het inruilen van je oude smartphone

Actie enkel geldig in de winkel van 10/07/24 t.e.m. 14/07/24. Meer info? Klik hier.Krijg een S Pen Case of Flipsuit Case cadeau

* Bij aankoop van een Samsung Galaxy Z Fold6 = S Pen Case cadeau
* Bij aankoop van een Samsung Galaxy Z Flip6 = Flipsuit Case cadeau


Actie enkel geldig in de winkel en online van 10/07/24 t.e.m. 14/07/24. Meer info? Klik hier.

Galaxy Watch Ultra en Galaxy Watch7

Een nieuw tijdperk van Galaxy Watch is hier met de Galaxy Watch Ultra en de Galaxy Watch7. Welkom in een wereld waarin meer mogelijkheden bestaan voor communiceren, sporten, slapen... en leven! Of het nu gaat om het bieden van gepersonaliseerde inzichten om je te helpen jouw gezondheid en vitaliteit op peil te houden, of om personal coaching waarmee je nog beter gaat presteren tijdens je workouts. Je hebt nu altijd toegang tot jouw eigen AI-assistent, direct vanaf je pols.

Close-up van het scherm van de witte Galaxy Watch Ultra

Premium design

De Galaxy Watch Ultra is ontworpen als compagnon voor de echte avonturiers en liefhebbers van extreme sporten. Voor iedereen die er graag op uitgaat en meer uit zichzelf en het leven wilt halen. Een watch die is gemaakt voor ultieme buitenprestaties met een robuust, premium design voor verschillende omstandigheden en activiteiten. Dankzij de temperatuurbestendigheid van de Galaxy Watch Ultra, kun je elk klimaat tussen -20 °C en 55 °C doorstaan. Zo is hij ook (oceaan)waterbestendig tot 100 meter diep, en heeft hij een IP68- beschermingsgraad. Bovendien is hij, met een titanium behuizing van ruimtevaartkwaliteit en een saffierkristalglas, nu extreem sterk voor alle ruige omstandigheden. 

De Galaxy Watch Ultra is uitgerust met een fysieke knop – de Quick Button - waarmee je meteen kunt starten met het tracken van je workout, deze pauzeren, opnieuw starten en stoppen. Daarnaast kan je deze knop ook zelf naar jouw smaak personaliseren.

Close-up van het scherm van de Samsung Galaxy Watch7 met een sport-app

Ontworpen om te presteren

De Galaxy Watch Ultra en Watch7 hebben een gloednieuw hardewareplatform en is uitgerust met een 3nm chipset die zorgt voor een soepelere en snellere ervaring. Doordat de watch sneller reageert op jouw touch kun je genieten van een nog fijnere ervaring. Ook de BioActive Sensor2 is vernieuwd waardoor je nu je hartslag en andere gezondheidsdata nauwkeuriger kunt meten, bijvoorbeeld tijdens het sporten en slapen. Daarnaast heeft deze watch een dual GPS-systeem, wat betekent dat je gps-locatie nu nog nauwkeuriger is, zelfs in een dichte omgeving.

En voor de hardcore (extreme) sportliefhebbers: ook tijdens lange workouts blijft de Galaxy Watch Ultra tot het einde bij je. Zet de energiebesparende modus aan en gebruik hem tot wel 100 uur lang*. Of ga tot 48 uur lang continu door in Power Saving Mode*.

Gepersonaliseerde coaching dankzij Galaxy AI

Met de Galaxy Watch Ultra en Watch 7 heb je altijd een persoonlijke AI-coach om je pols. Zo kun je altijd even inchecken met jezelf om te kijken hoe je ervoor staat. Door Galaxy AI te combineren met Samsung Health, krijg je nu een beter inzicht in je gezondheid en ontvang je motiverende tips die je kunnen helpen bij het verbeteren hiervan.

Zo analyseert Energy Score* gezondheidsgegevens zoals gemiddelde slaaptijd, consistentie van de slaaptijd, consistentie van slaap-/waaktijd, slaaptiming, activiteit van de vorige dag, slaaphartslag en hartslagvariatie. Daarnaast geeft je personal coach jouw Booster Cards met holistisch advies om je algehele gezondheid en je Energy Score te boosten. De watch helpt je werken aan een betere versie van jezelf!

De nieuwe fitnessfuncties brengen je conditie op een eenvoudige en slimme manier in kaart voor een training op maat. Bijvoorbeeld bij het hardlopen. Train nog gerichter door middel van de gepersonaliseerde HR-zones, welke zijn gebaseerd op percentages van jouw maximale hartslag, oftewel jouw snelste hartslag bij maximale inspanning. Trainen in de 5 verschillende hartslagzones kan ervoor zorgen dat je workouts nog effectiever zijn. 

Bovendien kun je als fietser in slechts tien minuten** je Functional Threshold Power (FTP), ofwel jouw hoogste vermogen dat je een uur lang kunt behouden, berekenen. Dit zorgt ervoor dat jij kan trainen als een pro en geeft het je de mogelijkheid om je voortgang eenvoudig bij te houden met de fitness-trackingtools.

De nieuwe Workout Routine combineert verschillende oefeningen voor een gepersonaliseerde training zonder onderbrekingen. Deze watch helpt je het beste uit jezelf te halen. Zo houdt het je prestaties bij tijdens iedere workout. En wanneer je weer op dezelfde plek hardloopt of fietst, vergelijkt de watch jouw huidige tempo met de vorige keren tijdens je workout, zodat je gemotiveerd blijft.

Dat is niet alles, want je kunt de AI-assistentie van de watch ook gebruiken tijdens het communiceren in je dagelijkse of professionele leven. Galaxy AI suggereert slimme antwoorden door eerdere gesprekken te analyseren en verandert van toon, rekening houdend met de context. Vind voortaan altijd de juiste woorden en communiceer in de juiste toon met Smart Reply.

De opengevouwen Galaxy Z Flip6 smartphone met daarnaast de Galaxy Watch7 smartwatch

Galaxy Ecosysteem

Verbind je Galaxy Watch Ultra of Galaxy Watch7 eenvoudig en snel met jouw smartphone en ga naadloos door waar je mee bezig was. Jouw watch is een verlengstuk van jouw smartphone en andersom. Zet je camera aan op je smartphone en bedien hem via de watch; zoom in of uit voor de perfecte foto of switch eenvoudig naar video-opname.

Handgebaren maken het nu nóg makkelijker om je watch te gebruiken, knijp twee keer met je vingers voor een Magical Pinch Gesture om bijvoorbeeld je muziek te pauzeren of een timer te stoppen. Daarnaast beheer je je favoriete Google apps, zoals YouTube, Maps en Wallet gemakkelijk vanaf de watch. Je kunt voortaan jouw portemonnee thuislaten, want ook betalen is mogelijk met Google Wallet op de Galaxy Watch Ultra. Draag jouw meest gebruikte klantenkaarten, zoals je bonuskaart, om je pols door middel van de Stocard app.

*Uitsluitend bedoeld voor algemene welzijns- en fitnessdoeleinden. Beschikbaar op Android-telefoons (OS Android 10 of hoger) en vereist de Samsung Health-app (v6.27 of hoger). Inloggen op een Samsung-account is vereist. Om de Energy Score te controleren, moeten de gezondheidsgegevens van de Galaxy Watch (Galaxy Watch4 of nieuwere Galaxy Watch-series) worden gesynchroniseerd met de Samsung Health-app. Heeft minimaal de activiteit gegevens, slaapgegevens en hartslaggegevens tijdens de slaap van de vorige dag nodig.

**Om de gepersonaliseerde FTP te meten, moet de Galaxy-smartphone zijn aangesloten op een vermogensmeter. Om een nauwkeurigere FTP te berekenen, dient de Galaxy Watch met een smartphone te worden verbonden-. De FTP wordt automatisch berekend wanneer er langer dan vier minuten met een gemiddelde tot hoge intensiteit gefietst word terwijl de vermogensmeter aan de fiets is bevestigd. Hoe vaker gebruikers rijden, des te nauwkeuriger en gepersonaliseerder de FTP-waarden zullen worden berekend met behulp van machine learning. De vermogensmeter wordt apart verkocht. Traditionele FTP-analyse neemt op professionele apparatuur gemiddeld tot één uur in beslag.

Krijg een cashback tot € 100


* Bij aankoop van een Samsung Galaxy Watch Ultra = € 100 cashback

* Bij aankoop van een Samsung Galaxy Watch7 = € 50 cashback


Actie geldig in de winkel en online van 10/07/24 t.e.m. 14/07/24. Meer info? Klik hier!

Krijg een horlogeband cadeau


Bij aankoop van een Samsung Galaxy Watch Ultra of Galaxy Watch7


Actie geldig online en in de winkel van 10/07/24 t.e.m. 18/08/24. Meer info? Klik hier!Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters