Een Samsung OLED S95B TV aan een muur in een elegante woonkamer

Laat je betoveren door de Samsung OLED S95B-tv

De toekomst van tv-technologie ziet er ongelooflijk mooi uit! De Samsung OLED 4K S95B is het toppunt van geavanceerde beeldtechnologie, ontworpen om je kijkervaring naar het hoogste niveau te tillen. Dit technologisch meesterwerk zal zelfs de meest veeleisende kijker imponeren. Met zijn adembenemende beeldkwaliteit, verbluffend geluid en ultraslank ontwerp, zal deze televisie je betoveren.

Ingezoomd beeld van het scherm van een Samsung OLED S95B TV

De kracht van een QD OLED-scherm

Wat maakt deze tv zo speciaal? Zijn magie zit grotendeels in het beeldscherm waar verschillende technologieën samen de beelden tot leven wekken. OLED in combinatie met Quantum Dot geeft je zeer levendige kleuren en een superieure beeldkwaliteit, vanuit elke hoek van de kamer!

Of je nu naar een film of serie kijkt of games speelt, de Samsung OLED sleept je mee in een intense kijkervaring.

Ingezoomd beeld van het scherm van een Samsung OLED S95B TV

Kristalheldere en scherpe kwaliteit

Ken je het nieuwste technisch wonder al? De Neural Quantum Processor 4K! Met 4K AI upscaling-technologie, geniet je van de ultieme kijkervaring. Deze processor tovert ze om in kristalheldere 4K-kwaliteit, zodat je elk detail in fantastische helderheid kan zien. Het brengt details naar voren waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

En dat is nog niet alles - de OLED-televisies zijn uitgerust met Color mapping en OLED brightness booster, zodat je scherm niet alleen helder is, maar ook rijke kleuren en een sterk contrast heeft. Het is alsof je favoriete film of serie voor je ogen tot leven komt!

Ingezoomd beeld van het scherm van een Samsung OLED S95B TV

Multidimensionaal geluid

Even kristalhelder als het beeld, is de audio die geproduceerd wordt door de Dolby Atmos-speakers. Met deze toppertjes hoor je elke explosie, elke voetstap en elke ademhaling met multidimensionaal geluid zodat je het gevoel krijgt dat je midden in de actie zit. Deze geluidstechnologie laat je echt onderdompelen in je film of in de virtuele wereld van je game.

Een zijaanzicht van de Samsung OLED S95B TV om de dunheid te zien

Een slank ontwerp dat in elke ruimte past

De OLED-tv levert niet alleen verbluffende beelden en geluid maar ziet er bovendien stijlvol uit in elke kamer. Met zijn strakke, superslanke ontwerp past hij naadloos in elk interieur. Het is een blikvanger die ongetwijfeld indruk maakt op je vrienden en familie.

De Samsung OLED 4K S95B is de ultieme televisie voor iedereen die wil genieten van een echt meeslepende kijkervaring. Beschikbaar in 55 of 65 inch formaat.

Zin om deze Samsung S95B-televisie van dichtbij te bewonderen?
Kom langs in je favoriete .

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters