Samsung The Frame & Ultra Slim Soundbar: perfecte harmonie tussen beeld en geluid

Samsung The Frame: tover je woonkamer om tot een kunstgalerij

Een tv die prachtige QLED 4K-beelden weergeeft maar ook gezien wordt als een lifestyle concept? Daar heeft Samsung voor gezorgd! The Frame is een discrete televisie die van je woonkamer een echte kunstgalerij maakt.

TV aan = een optimale kijkervaring

TV aan = een optimale kijkervaring

The Frame maakt gebruik van QLED-technologie en levert een 100 % kleurvolume. Het resultaat? Elke kleurnuance van je kunstwerk wordt perfect weergegeven. Dankzij de Quantum Processor 4K is elk beeld zo scherp, gedetailleerd en contrastrijk mogelijk. Het lijkt wel of de acteurs uit je favoriete serie in je woonkamer staan, zo realistisch! En dankzij het nieuwe Matte Display, worden schitteringen tot een minimum beperkt zodat je altijd geniet van een optimaal beeld.
 

Tv uit = tijd voor kunst

Tv uit = tijd voor kunst

Wanneer The Frame uitstaat, wordt deze tv een echt kunstwerk. Zo kan je via de Art Store* door meer dan 1.600 kunstwerken in verschillende galerijen bladeren, van modern tot klassiek, van fotografie tot schilderkunst. Ook de lijst van je kunstwerk kan je uitkiezen. Zo sluit hij perfect aan bij je smaak of je interieur

De helderheidssensor past automatisch de helderheid van het scherm aan als de verlichting in de ruimte verandert. Zo blijven de natuurlijke kleuren van elk kunstwerk behouden. The Frame is uitgerust met een bewegingssensor. Die weet wanneer je niet in de kamer bent en schakelt de weergave van kunstwerken uit om energie te besparen. Top!

Projecteer je liever je eigen foto’s? Geen probleem! Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je smartphone of via een USB-stick. Je kan zelf een passende kader kiezen voor je interieur. De verwisselbare kaders zijn makkelijk te bevestigen via magneten.
* Om te kunnen genieten van alle kunstwerken uit de Art Store is een abonnement vereist.

Naadloze aansluiting op je muur

Naadloze aansluiting op je muur

Wist je dat Samsung gezorgd heeft voor een zo subtiel mogelijke montage? De Slim Fit Wall-Mount houdt The Frame perfect strak tegen je muur, in slechts enkele seconden. Hiervoor heb je enkel de meegeleverde One Invisible Cable nodig. Er gaat maar één, bijna onzichtbare kabel, van je tv naar de One Connect Box. Die zet je samen met de verbonden toestellen uit het zicht. Opgeruimd staat netjes!
 
* Vink de bewegingssensor aan bij de instellingen om hem te activeren.
* De beschikbaarheid van de bewegingssensor kan verschillen per land.

Samsung Ultra Slim Soundbar: meeslepend geluid in een ultradun design

Samsung Ultra Slim Soundbar: meeslepend geluid in een ultradun design

Zin om van je woonkamer naast een kunstgalerij ook een echte bioscoopzaal te maken? Voeg dan een Samsung-Ultra Slim Soundbar toe aan je tv. De pootjes van The Frame zijn in hoogte verstelbaar zodat je soundbar er perfect onder kan. En de soundbar zelf is amper 4 cm dun!

Draadloze Dolby Atmos

Dankzij de nieuwe bovenluidsprekers en draadloze Dolby Atmos ervaar je geluid zoals in de bioscoop. Je hoort het geluid niet alleen rondom jou, maar ook van bovenaf. Beleef je films en series op een geheel nieuwe manier.

Object Tracking Sound-technologie

Met Object Tracking Sound* op je Samsung Ultra Slim Soundbar komt het geluid uit alle hoeken van je The Frame-televisie. De multichannel-speakers rondom het scherm zorgen voor een meeslepende ervaring.

* Alleen beschikbaar voor schermformaat 85/75/65/55".

Q-Symphony en SpaceFit Sound

Q-Symphony en SpaceFit Sound

De exclusieve Q-Symphony technologie van Samsung zorgt voor een perfecte harmonie tussen je tv en je soundbar. Je gebruikt zowel de speakers van The Frame als die van de soundbar zonder dat je de speakers van je tv hoeft te dempen. Het resultaat? Een geweldig surround-effect! SpaceFit Sound analyseert op haar beurt de akoestiek in de ruimte en stelt het geluid perfect af op de kamer. 

Blijf lekker in de zetel zitten

Blijf lekker in de zetel zitten

Maak het jezelf makkelijk met een Ultra Slim Soundbar van Samsung. Één afstandsbediening volstaat om zowel je tv als je soundbar te bedienen. Zin om naar muziek te luisteren? Verbind je smartphone met je soundbar via wifi of Bluetooth en stream je favoriete muziek met Google Chromecast, Spotify Connect of AirPlay2.

4,8
€ 499,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters